Ovo još niste vidjeli: Pogledajte kako je Cro Cop potučen prije 14 godina

Na internetu je osvanula 14 godina stara snimka boksačkog meča Mirka Filipović. Mnogima nije poznato, ali Cro Cop je bio više nego uspješan u amaterskom boksu.

1.10.2013.
18:51
VOYO logo

Mirko je bio dvostruki hrvatski prvak i reprezentativac, a odradio je 45 boksačkih mečeva i ostvario 40 pobjeda uz 31 nokaut. Snimka datira iz 1999. godine, kada je nastupio na turniru u Sarajevu.

Filipović je tada u finalu na bodove izgubio od domaćeg predstavnika Jasmina Sejdinovića. Zanimljivo, obojica su tada nakratko vratila boksu, iako su već ostvarili karijere u kick-boxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sejdinović je u kick-box karijeri čak osvajao medalje na SP-u u jednoj od organizacija, ali za razliku od Cro Copa, njegova karijera je ostala na regionalnoj razini. Na uspjehe i popularnost Filipovića u borilačkom svijetu ne treba trošiti riječi.

Zanimljivo, Sarajevo je na tom turniru vidjelo još jednog velikog hrvatskog borca - Stipu Drviša. Makaranin je proglašen za najboljim tehničarem turnira, a među profesionalcima Stipe je u poluteškoj kategoriji stigao do pojasa svjetskog i europskog prvaka i zaključio karijeru uz omjer pobjeda i poraza 32-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ZY-yDHmMBu4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo