PROCURILO JE KAD JE NOVA BORBA MIRKA FILIPOVIĆA? / Spremni? Trebao bi to biti novi borilački spektakl u režiji Cro Copa

Image
Foto: PIXSELL

Nelson je poražen, novi ispit je pred hrvatskim majstorom?

17.2.2019.
11:49
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski MMA borac u obračunu teškaša u jednom od mečeva koji su održani u nedjeljno jutro tijekom Bellator 216 eventa.

Image
CRO COP SVLADAO NELSONA! /

Neuništivi Mirko slavio u revanšu kojeg je čekao gotovo osam godina

Image
CRO COP SVLADAO NELSONA! /

Neuništivi Mirko slavio u revanšu kojeg je čekao gotovo osam godina

Cro Cop je slavio protiv Amerikanca u svojevrsnom revanšu izjednačivši omjer protiv njega na 1-1 nakon što je Nelson bio uspješniji u međusobnom ogledu održanom u studenom 2011. u sklopu UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nelson se ne slaže s ishodom

Nelson se nije pomirio sa porazom. Po završetku meča dok se čitalo kako su suci bodovali borbu podigao je ruku u zrak u znak slavlja pobjede, a potom se i putem Instagrama obratio svojim navijačima riječima da je 'pobijedio, ali su suci pogriješili'.

Pobijedio je, ipak, hrvatski 44-godišnji majstor borilačkih vještina pa se sad mnogi pitaju što slijedi. Odgovor možda donosi novinar portala mmafighting.com Danny Segura putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lipnju u Londonu?

"Mirko Cro Cop mi je ranije ovog tjedna rekao da je ugovorno vezan za Bellator samo jednom borbom, ali da će bude li sve dobro prošlo (a prošlo je dobro) vjerojatno ponovno nastupiti za Bellator u lipnju u Londonu", poručio je Segura izrazivši nadu da će to biti meč protiv Fjodora Jemeljanenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski velikan nedavno je, pak, poražen za 35 sekundi u meču protiv Ryana Badera. Udarcem lijeve ruke Bader je srušio Fjodora te mu stigao još uputiti pokoji udarac dok je ovaj nemoćno ležao. Potom je mogao krenuti u slavlje koje je zaslužio daleko kraćim radom - doslovce jednim udarcem - no što se to očekivalo u najiščekivanijoj borbi večeri eventa Bellator 214.

Mirko je to već odbacio...

Nedugo nakon toga počela se zazivati borba dvojice što bi također revanš u koji bi Mirko krenuo s negativnim omjerom. Naime, u kolovozu 2005. za naslov prvaka PRIDE-a slavio je Rus u borbi koju su mnogi proglasili borbom desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Mirko je mogućnost te borbe već odbacio...

"Neće se ta borba dogoditi. Mislim da je Fjodor gotov i da se više neće boriti. U prvom kontaktu ga je Bader dosta teško nokautirao, isto se dogodilo i s Mitrioneom, on je totalno van forme. Mislim da njegovo tijelo više ne podnosi teške treninge i udarce. Ne volim dijeliti savjete nikome, ali mi smo generacijski bliska 'braća po oružju' iz PRIDE-a, borili smo se rame uz rame i često dijelili svlačionicu, moje mišljenje jest da je najbolje da se povuče", kazao je nedavno hrvatski borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo