ŠTO MOŽE ON / Prije nego što je postao Hrvat s najviše nastupa u UFC-u, bio je pravi slavuj. Poslušajte hit 'našeg Enrique Iglesiasa'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Igor Pokrajac imao je respektabilnu MMA karijeru, a malo tko se sjeća njegovog hita

7.10.2022.
11:48
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Uz Mirka CroCopa Filipovića, svakako jedan od najuspješnijih hrvatskih MMA boraca u posljednje vrijeme bio je Igor Pokrajac. Popularni The Duke se umirovio 2020. godine, a njegova bogata profesionalna karijera trajala je čak 17 godina. Pokrajac je upisao nekoliko fantastičnih nastupa u UFC-u, a kasnije je postao Hrvat s najviše nastupa u najjačoj MMA promociji na svijetu.

Image
ŠTO GA JE SPOPALO /

On je stvarno potpuno poludio: Pogledajte kako se McGregor iživljava nad amaterom, zadao mu je par opasnih topova

Image
ŠTO GA JE SPOPALO /

On je stvarno potpuno poludio: Pogledajte kako se McGregor iživljava nad amaterom, zadao mu je par opasnih topova

Sjajni Pokrajac dugo je gradio svoju karijeru. Natjecao se na Strabag Free Fightu u Rijeci, a potom je preko Durata World Grand Prixa i Ultimate Nokauta došao do najbolje europske MMA promocije, KSW-a. Nakon što je šest godina nastupao po raznim priredbama, Pokrajac je dobio šansu karijere - potpisao je za UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U UFC-u je odradio 13 mečeva, od 46 koliko ih je imao u karijeri. Upisao je 29 pobjeda i 16 poraza, a čak je u 16 navrata pobjeđivao nokautom.

Image
Foto: Profimedia

Image: 317509177, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Hit hitova

U UFC-u je svladao Jamesa Irvina, Todda Browna, Krzysztofa Soszynskog, Fabija Maldonada te je ušao u ring s kasnijim prvakom poluteške kategorije Janom Blachowiczem, koji je slavio odlukom sudaca. Svoju posljednju borbu Pokrajac je odradio u FEN organizaciji 2020. godine, kada je izgubio od Michala Kite tehničkim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz karijeru je puno toga postigao te je postao Hrvat s najviše nastup u UFC-u, trenirao je s CroCopom, a i danas je u svijetu MMA sporta kao komentator. Ipak, ovaj podatak vjerojatno niste znali. Prije nego što se upisao u povijest hrvatskog borilačkog sporta, Pokrajac je objavio pjesmu pod nazivom "Što mogu ja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrajac je oduševio svojom pjesmom, a komentari na video malo su se našalili s ponajboljim hrvatskim borcem pa su tako pisali: "Poki je naš Enrique Iglesias", "Hahah kralj!", "U ringu je ipak imao bolje pokrete".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo