PREVARENI CRO COP KRENUO ISPRAVITI VELIKU NEPRAVDU: / Legendarni hrvatski borac odlučio uzeti ono što mu i pripada

Image
29.10.2016.
13:33
VOYO logo

Pisali smo još prije o tome kako slavna K-1 kick boksing promocija nikada nije podmirila honorare sa svog posljednjeg velikog Finala World Grand Prixa koji je u ožujku 2013. održan u zagrebačkoj Areni. Osim nekih manjih honorara boraca koji su se borili u “supermečevima” ili prvom kolu samog turnira, velika većina honorara koji su veliki i izdašni nikada nije isplaćena. Sad je od te priredbe prošlo više od tri i pol godine, a vlasnik K-1 branda i kompanije Mike Kim je reklamirao finale hvaleći se podatkom kako će pobjedniku pripasti vrtoglavih milijun dolara.

Image
OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! /

Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

Image
OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! /

Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

Astronomski iznosi

Upravo su astronomski iznosi trebali biti dokaz da je K-1 organizacija opet moćna kao prije. Bez svog pošteno i doslovno krvavo zarađenog novca su među ostalim ostali i pobjednik turnira Mirko “Cro Cop” Filipović, finalist Ismael Londt te polufinalisti Dževad Poturak i Pavel Zhuravlev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Godinama zavlačili borce za isplatu

Fight site je doznao i kako su vlasnici i čelnici promocije godinama zavlačili borce za isplatu novca. Njihovim menadžerima i odvjetnicima su lagali i davali im lažna obećanja, da bi se na kraju uopće prestali javljati. Oni navodno već neko vrijeme potpuno ignoriraju svaki oblik komunikacije vezan uz poštivanje ugovorenih obveza.

NEZAPAMĆENA SRAMOTA IMA SVOJ NASTAVAK: ‘Ono što su učinili meni i Cro Copu je skandal neviđenih razmjera’

Krenuo po ono što mu pripada

Ovakav slučaj sramotnog ponašanja vlasnika i čelnika organizacije, kako spomenuti portal ističe, nezapamćen je u borilačkom sportu. Ova sramota odjeknula je regionalnim medijskim prostorom, ali Cro Cop još nije izašao u javnost glede ovog slučaja. No, legendarni hrvatski borac krenuo je po ono što mu pripada, po ono što je zaradio! Fight site sad doznaje i kako su vlasnik Fight Channela Orsat Zovko, Filipović i Dževad Poturak, u noći s četvrtka na petak sastali s vlasnikom K-1 organizacije Mikeom Kimom, a to su potkrijepili i ekskluzivnim fotografijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Mike Kim bio je iznenađen kad se trojac pojavio u hotelu Astorija

"Spomenuti trojac je potegnuo do Beograda ne kako bi pogledao K-1 WGP Euro, koji se sinoć održao u glavnom gradu Srbije, već kako bi porazgovarali s vlasnikom organizacije koja je ostavila iza sebe astronomske dugove nakon K-1 WGP Finala koje se održalo u ožujku 2013. godine", piše Fight site koji saznaje od očevidaca da je Mike Kim bio iznenađen kada su se Zovko, Filipović i Poturak pojavili u beogradskom hotelu Astorija.

Tema razgovora su očekivano bili dugovi koje je nekoć slavni K-1 ostavio iza sebe nakon zagrebačkog eventa. Iako nije želio razgovarati o svim pojedinostima sastanka, Orsat Zovko u kratkom razgovoru otkrio o čemu je bilo riječ i koji je zaključak nakon kasnonoćnog razgovora koji je trajao nekoliko sati, ističe spomenuti borilački portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina je da sam se s Mirkom i Dževadom našao na sastanku s Mikeom Kimom u Beogradu. Bilo je jako kasno, te je sastanak trajao prilično dugo, no ono najbitnije jest da vlasnik K-1 Mike Kim želi riješiti problem, odnosno dugove koji su ostali nakon K-1 WGP-a u Zagrebu 2013. godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo