PREDATOR NIJE IMPRESIONIRAN PRVAKOM: / 'Stipe za mene nije nikakav faktor, natjerat ću vas da pojedete svoje riječi'

Image
Foto: AFP, MATTHEW STOCKMAN
17.5.2017.
7:25
AFP, MATTHEW STOCKMAN
VOYO logo

MMA svijet priželjkuje novi spektakl u UFC-u. Sudar Stipe Miočića i velikog Caina Velasqueza. No, u prikrajku onih koji bi mogli napasti Stipin pojas stoji jedno ozbiljno UFC ime.

Čovjek koji svoje protivnike ruši kao od šale i koji ima zastrašujuće fizičke predispozicije, Francis Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘STIPE BI MOGAO POSTATI NAJBOLJI SVIH VREMENA, VEĆI I OD FEDORA’: Miočić bi još jednom pobjedom ušao u MMA povijest

Ngannou, francusko-kamerunski borac kojeg je USA Today zajedno sa poznatim MMA junkie siteom još prije bio svrstao na četrnaesto mjesto teškaša u MMA, mogao bi biti sljedeći Stipin izazivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A najbolje od svega što Francis Ngannou uopće nije impresioniran Stipinim uspjesima. Miočić je nanizao pobjede protiv jakih borilačkih imena poput Hunta, Arlovskog, Werduma, Overeema i Dos Santosa, no 'The Predator' misli kako Miočić nije nikakav favorit protiv njega, kad bi došlo do te borbe.

Odmah nakon meča u Dallasu, Ngannou jeprilično drsko putem Twittera komentirao Miočićev nastup protiv Dos Santosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe za mene nije nikakav faktor! LOL ;) Svima vama koji podržavate Stipu i govorite ‘VAU’.... Kada se meč sa mnom dogodi, natjerat ću vas da pojedete svoje riječi! #thepredator", napisao je Ngannoua, prenosi Ibtimes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ostalo samo na društvenim mrežama. Ngannou je u razgovoru za The MMA Hour kazao kako je Stipino izdanje protiv Cigana bilo dobro, ali kako on osobno nije impresioniran.

"Nikako nisam impresioniran Miočićem. Impresioniran sam nekim poput Caina Velasqueza. Mislim da je on najbolji teškaš u UFC-u", zaključio je Ngannou, piše MMAmania.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo