PORUKA PRVAKA ODJEKNULA SVIJETOM: / 'Ne navijate za mene ako gazite po drugima! Ja znam kako je biti na podu'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih UFC boraca današnjice Jon Jones (30.

16.9.2017.
16:23
AFP
VOYO logo

“Nevjerojatna je podrška koju sam dobio od vas fanova. Nikada nisam osjetio toliku ljubav. To je ludo jer se sve ovo dogodio kad sam izgubio. Ljudi, sad ja molim vas da ostavite Jonesa na miru. Neka on i njegov tim riješe ovu situaciju. Ja sam bio na podu i mnogi su me gazili, ali većina vas je pokazala suosjećajnost i ljubav. Jones je nakon borbe pokazao suosjećajnost, bez obzira što se dogodilo mi kao ljudi moramo pokazati da suosjećamo. Jon u ovome nije sam, ne zaboravite da taj čovjek ima obitelj i to moramo poštovati. Meni ne dajete podršku time što napadate druge. Još jednom vam se svima zahvaljujem na nevjerojatnoj podršci i znam da me nećete razočarati”, dao je do znanja Daniel Cormier koji je pokazao kakav je gospodin, pruživši ovakvu podršku Jonesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTINA ILI LAŽ? ‘Kunem se svojom djecom i kunem se nebeskim ocem kako nikad ne bih uzeo stereoide’

Jonesu je u srijedu oduzeta titula prvaka nakon što je antidopinška agencija USADA potvrdila da oba uzorka Jonesovog nedavnog testa na doping sadrže tragove steroida, turinabola.

Uzorak je prikupljen prošlog mjeseca uoči UFC 214 priredbe na kojoj je Jones u Las Vegasu nokautirao Cormiera i vratio pojas u svoje vlasništvo. Jonesu je pobjeda u međuvremenu u poništena, a pojas je vraćen Cormieru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je izgubio borbu te je pred milijunima gledatelja bio nokautiran, vidno pogubljen i emocionalno slomljen, Cormier je pokazao karakter istinskog prvaka i putem nove Instagram objave moli sve obožavatelje da Jonesu pokažu istu ljubav koju su pokazali njemu nakon teškog poraza, prenosi borilački portal Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo