OVAJ STVARNO NIJE NORMALAN / Pomahnitali McGregor opet prijeti djeci. Conor napisao pa obrisao odvratne poruke upućene Khabibovim klincima

Image

Na Twitteru je prvo objavio, a zatim i pobrisao poruku uvredljiva i prijetećeg sadržaja

6.8.2021.
13:49
VOYO logo

Irski MMA borac i nekada najveća zvijezda UFC-a, Conor McGregor, opet je na vrlo ružan način napao svojeg najvećeg rivala Khabiba Nurmagomedova. McGregor već neko vrijeme ima odvratne ispade po društvenim mrežama u kojima spominje djecu svojih protivnika ili njihove preminule članove obitelji, a sada je samo nastavio s vulgarnostima.

Nakon što je prijetio djeci Dustina Poiriera i nakon što je spominjao u ružnom kontekstu Khabibova pokojnog oca, Conor je zaprijetio njegovoj djeci. Na Twitteru je prvo objavio, a zatim i pobrisao poruku uvredljiva i prijetećeg sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet prijeti

"Želim pojesti njegovu djecu!!! Kad ih je zadnji put vidio? Suprugu? Majku? Mogao bi za promjenu malo vremena provesti s djecom i obitelji, a ne stalno pričati o meni. Barem prije nego što se negdje idući put spotakneš. Onda nećeš imati sreće koliko prvi put", napisao je McGregor i onda obrisao poruku, ali trag je ostao.

Image

Inače, Nurmagomedov ima troje djece i suprugu koja žive s njim u Dagestanu, a isto tako odavno se povukao iz svijeta borbe i nema se namjeru vraćati. McGregor je trenutno na oporavku nakon loma noge, a predsjednik UFC-a Dana White najavio je kako će se, kada se oporavi, vjerojatno opet boriti s Poirierom koji mu je nanio dva uzastopna poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo