POKORILI KONKURENCIJU NA BALKANU: / Prvenstvo u Srbiji bilo je u znaku-Hrvata!

Image

Hrvatski karatisti osvojili su osam medalja na 19. prvenstvu Balkana koje se proteklih dana održalo u Čačku pri čemu četiri zlatne medalje.

27.3.2017.
15:11
VOYO logo

Zlatne medalje osvojili su Alessandra Hasani (-55 kg), Enes Garibović (-75 kg), Ivan Kvesić (-84 kg) i muška reprezentacija u borbama.

Alessandra Hasani je u finalu kategorije do 55 kg svladala je Dajanu Crnoglavac iz BiH sa 6-0. Enes Garibović u kategoriji do 75 kg u završnoj borbi nadvisio je Bugarina Stefana Petkova s 3-0. I u završnici kategorije do 84 kg Ivan Kvesić do titule je stigao finalnom pobjedom bez izgubljenog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRAZILAC PRIJETI MIOČIĆU: 'Dovršit ću te prije kraja druge runde'

Zlatnu medalju osvojio je pobijedivši Anesa Čonga iz BiH s 2-0. Uspješna je bila i hrvatska muška vrsta u borbama (Garibović, Ivan i Anđelo Kvesić, Martinac, Mrvičić, Šurbek, Živković), u finalu su nadvisili Srbiju s 3-0.

Brončane medalje osvojili su Sara Siddiqui (-55 kg), Luka Kondić (-60 kg), te ženska reprezentacija u borbama (Čatlak, Hasani, Marić, Tubić) i katama (Jukić, Kiuk, Petrović). Sudjelovalo je ukupno 302 natjecatelja iz 11 zemalja, a sa četiri zlata i isto toliko bronci na ljestvici osvajača odličja Hrvatska je zauzela drugo mjesto iza Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo