Pogledajte zašto ovaj čovjek sprema osvetu Mirku Filipoviću!

Dvanaeset je godina prošlo od fantastičnog meča između Mirka Filiovića i Remyja Bonjaskog.

25.11.2013.
13:17
VOYO logo

Veliki meč dvojice ponajboljih udarača svih vremena, Remyja Bonjaskog i Mirka Filipovića, održan je 2002. godine u Japanu, a Cro Cop je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

12 godina mlaži i puno brži Mirko Filipović tada je slavnog Nizozemca tako 'izbombardirao' da je sudac bio prisiljen prekinuti borbu, a Bonjasky je za cijeli život zapamtio nezaustavljivog borca iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od desetljeća poslije, dvojica veterana će ponovno ući u ring, a Bonjasky ima priliku za revanš i osvetu - usred zagreba. Naime, Mirko je potpisao ugovor s najboljom kick-boks organizacijom na planeti - Glory, a prvi meč bit će mu upravo Bonjasky 8. ožujka u Zagrebu.

//www.youtube.com/embed/IpIA36_6C9c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37-godišnji Nizozemac je triput osvajao K-1 World Grand Prix (2003., 2004. i 2008. godine), a u svijetu borilačkih sportova poznat je po nadimku 'Leteći gentleman'. U zadnje vrijeme mu baš i ne ide, ima dva poraza na Glory-ju, od Jamala Ben Saddika i Tyronea Sponga, a najbolju priliku za popravak dojma osvetu imat će u ožujku protiv godinu dana starijeg Cro Copa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo