'Pa to bi bila najveća krađa u povijesti hrvatskog sporta'

24.2.2012.
12:16
VOYO logo

"Prvenstvo Hrvatske, koje će biti izlučno za odlazak na kvalifikacije za OI, bilo je prvobitno zakazano za 15. ožujka, no kako prijave za kvalifikacije za OI moramo dati do 13. ožujka, odlučili smo prebaciti termin za tjedan ranije. To se, nažalost, poklopilo s terminom u kojem boksa Filip Hrgović, ali angažirat ćemo se da ga njegov Paris pusti", kaže predsjednik HBS-a Vičević.

Koliko god talentiran naš mladi teškaš bio (19), teško će boksati istodobno na dva mjesta. U tom terminu ima nastup u prestižnom playoffu Svjetske serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što HBS radi, to je njihova odluka, ali ne vidim drugog razloga za takav raspored osim da se zakinu moji boksači. Bila bi senzacija, najveća krađa u povijesti hrvatskog sporta, da Hrgović, svjetski juniorski prvak, koji tuče bolje rangirane boksače, ne dobije barem priliku klasificirati se za OI. Usto, da vodim reprezentaciju, već bih znao koga ću voditi na kvalifikacije, jer jedno prvenstvo ne može biti izlučno natjecanje za odlazak na Olimpijske igre, što je ipak četverogodišnji ciklus", smatra Pijetraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo