OGLAS

OVEREEM OTKRIO VELIKU ISTINU O SRAMOTI NAKON BORBE S MIOČIĆEM: / 'Zeznuo me, gad jedan'

Image
7.12.2016.
17:20
VOYO logo

Naime, nakon što je Nizozemac to kazao, UFC-ov komentator Joe Rogan koji je intervjuirao Overeema u oktogonu na UFC 203 eventu, tražio je da se pred svima pusti snimka na kojoj se jasno vidjelo da Miočić nije tapkao u borbi. Nizozemski borac tako je ostao posramljen pred očima čitavog borilačkog svijeta. Gostujući na MMA Houru, Overeem je otkrio da su mu treneri rekli za tapkanje.

Image
Image

OVEREEM OPTUŽIO MIOČIĆA DA JE VARAO: Na kraju ga demantirala snimka, a Nizozemac je ostao posramljen

'Joe Rogan me doveo u neugodnu situaciju'

“Joe Rogan me doveo u neugodnu situaciju, gad jedan. Zapravo su mi moji treneri rekli da je tapkao. Pitao sam ih jesu li sto posto sigurni i oni su potvrdili da su sto posto sigurni, kao i dio publike iza mene. Zato sam se žalio, zbog njih, zbog toga što su kazali. Rogan se uhvatio toga, vidio sam da misli,’aha, jesam te’. Zeznuo me taj put, ali sve je u redu, sve je dobro", kazao je Overeem u telefonskom intervjuu za spomenutu emisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stipe je odradio vrhunski posao'

Voditelj emisije upitao ga je da li je gledao snimku borbe nakon poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jesam, naravno, nekoliko puta. Bio sam vrlo blizu da završim tu giljotinu. Stipe je odradio vrhunski posao tako što se izvukao iz giljotine i zatim nastavio stvarati pritisak u borbi. Druga stvar, borba je završila tako brzo da nisam primio stvarnu štetu. Sijevnule su dvije desnice ravno u moju bradu. On ima sjajnu desnu ruku. Već je sve bilo gotovo. Nisam izgubio kondiciju, nisam bio umoran, nisam primio nikakvu štetu. Tako da svaka čast Miočiću, on je prvak s razlogom, jako je snažan i precizan s desnom rukom i kao što sam rekao, zaustavio me", dao je do znanja Overeem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo