MIRKO PONOVNO U MODI: / Ovaj njegov video na internetu se upravo dijeli kao lud! Pogledan je više od 2,4 milijuna puta

Image
Foto: Screenshot

Mirko je ponovno u modi, ponovno je spreman i motiviran da oduševi svoje fanove. Ne samo u Hrvatskoj, nego diljem svijeta.

27.12.2017.
9:03
Screenshot
VOYO logo

Još nas nekoliko dana dijeli od povratničkog nastupa hrvatske borilačke legende Mirka Cro Copa Filipovića u Rizin organizaciji. Točno na Staru godinu u 11.30 sati u revijalnom dijelu Rizinova World Grand Prixa Mirko Filipović ponovno će pokušati dokazati kako još uvijek nije za staro željezo, nego da u njegovim rukama i nogama još uvijek ima dinamita.

MIRKO FILIPOVIĆ OTPUTOVAO U JAPAN: ‘Ovaj sport je okrutan i zahtjevan, nije za svakoga. Kohsaka? Najvažnije je da se ne zakiselim’

Protivnik će mu biti 47-godišnji japanski MMA majstor Tsuyoshi Kohsaka. Mirko je jučer iz Zagreba otputovao prema Japanu. Malo smo surfali bespućima društvenih mreža i naišli na jedan zanimljiv video Cro Copa koji je baš sad uoči borbe ponovno postao hit na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompilacija nekih od njegovih najatraktivnijih nokauta i poteza, od trenutka kad se prvi put pojavila na internetu, pogledana je više od 2,4 milijuna puta, podijeljena 40,102 puta, lajkana više od 15 000 puta, a njezin opis najbolje govori o samom videu, kao i o borilačkoj veličini koju posjeduje veliki Mirko...

"Jedan udarac i vani si. Jedan, dovoljan je samo jedan dodir. Mirko Cro Cop Filipović", stoji u opisu videa. Video Mirkovih sjajnih poteza, uoči njegove nedjeljne borbe, ponovno se šera na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je ponovno u modi, ponovno je spreman i motiviran da oduševi svoje fanove. Ne samo u Hrvatskoj, nego diljem svijeta. Dame i gospodo, ovako to radi Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo