OSVANUO VIDEO O MIOČIĆU KOJI ĆE VAS NADAHNUTI: / Stipe je imao krvavi put prema UFC vječnosti! Ovo je dokaz

Image
Foto: Screenshot

Na YouTubeu pojavila se kompilacija svih Stipinih nokauta u UFC-u u trajanju od 5:45 i pokazuje njegov moćni put prema UFC vječnosti.

14.2.2018.
9:13
Screenshot
VOYO logo

U posljednjih nekoliko godina, kad god bi neki novinar ili obožavatelj razgovarao sa Stipom Miočićem i pitao ga o njegovim težnjama unutar oktogona, vatrogasac bi uvijek jasno dao do znanja, ozbiljno i samouvjereno, kako pojas prvaka donosi kući u Cleveland.

JOŠ JEDAN KOJI VOLI PRIČATI: ‘Stipe Miočić? Da se primim treninga – prebio bih ga’

Već više od 50 godina lojalni, strastveni sportski obožavatelji s ovog područja SAD-a, nisu osjetili kako je to imati prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do UFC 198 eventa 2016. godine, kad je Stipe Miočić nokautirao Fabricija Werduma i postao šampionom teške divizije u UFC-u.

Image

No, nije Stipe na tome stao. Nakon pobjede nad Werdumom, naše gore list tri puta je uzastopce branio teškaški pojas, čime je postao prvi borac u povijesti kraljevske teške kategorije kojem je to pošlo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redom je pobjeđivao ugledna imena poput Alistaira Overeema (u tom meču je bio čak u knockdownu u prvoj rundi, kad ga je Nizozemac imao u giljotini), Juniora Dos Santosa i zastrašujućeg nokautera i miljenika Dane Whitea i UFC-a, kamerunsko-francuske zvijeri Francisa Ngannoua.

Miočić je na MMA skoru 18-2, a od 18 pobjeda u njih 14 do pobjede je došao nokautom ili tehničkim nokautom. Tim se povodom na YouTubeu pojavila kompilacija svih njegovih nokauta u UFC-u (uz poraz od Stefana Struvea) koja u trajanju od 5:45 pokazuje Stipin moćni put prema UFC vječnosti u obliku njegovih svih nokauta u ovoj elitnoj organizaciji slobodne borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, udobno se smjestite i uživajte u borilačkoj genijalnosti čovjeka koji je pokazao i dokazao kako se snovi mogu ostvariti, samo kad se to jako želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo