OSVANUO KOMENTAR O MIRKU ZBOG KOJEG ĆETE SE NAJEŽITI: / Ovo je pravi dokaz koliko borilački fanovi cijene Cro Copa

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

'Pobjeda je uvijek moguća za ljude koji nisu spremni, odnosno ne žele zaustaviti borbu'

22.5.2018.
9:03
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Nenadana teška ozljeda koljena Mirka Cro Cop Filipovića (36-11-2 MMA, 0-0 BMMA) na treningu uoči debija u Bellatoru nadolazećeg petka, u borbi protiv Roya Nelsona (23-15 MMA, 1-1 BMMA), razočarala je borilačke fanove diljem svijeta, posebno Mirkove vjerne navijače u domovini koji su priželjkivali borbu i osvetu protiv Big Countryja...

JAVIO SE I ROY NELSON: Mirkov protivnik podcjenjivački prokomentirao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni borilački portali MMAFighting i MMAJunkie prenijeli su vijest o Cro Copovoj ozljedi, kao i o otkazivanju meča, a navodi se kako je umjesto te borbe na main card uletjela ona između Rafaela Carvalha (15-1 MMA, 6-0 BMMA) i izazivača Gegarda Mousasija (43-6-2 MMA, 1-0 BMMA).

Malo smo surfali po bespućima društvenih mreža na kojima smo naišli na komentare pratitelja slobodne borbe o Mirkovoj ozljedi i otkazivanju njegovog meča protiv Nelsona. Ima tu ozbiljnih komentara, ali ima i onih šaljivih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mirko u biti nije zadobio povredu. Jednostavno, on želi završiti svoju zadnju igru Pokemona".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna je navijačica Mirka napisala:

"Definitivno sam zaintrigirana određenim protivnicima. Mislim, još uvijek imamo Chuck Liddella koji je spreman za meč, a koliko on ono ima, 47. godina. Stoga Mirko, smatram kako ti je ostalo još godina borbi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter profil koji se bavi aktualnim MMA temama, napisao je zanimljiv komentar zbog kojeg ćete se naježiti, a pokazuje i dokazuje koliko borilački fanovi u biti cijene hrvatskog borca, odnosno što misle o njemu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obožavatelji, ovo je izraz tjedna: 'Pobjeda je uvijek moguća za ljude koji nisu spremni, odnosno ne žele zaustaviti borbu', Mirko Filipović, 'Cro Cop'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo