NIKOGA NIJE ŠTEDIO / Oglasio se 'Najstrašniji čovjek na svijetu' i razotkrio istinu oko Iranskog Hulka: 'Ovo nije zabava, ovo je maltretiranje'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Ford se trebao boriti protiv Iranskog Hulka, ali se Ford povukao jer ga je bilo strah za protivnikov život

3.8.2022.
17:10
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih snagatora na svijetu, Sajad Gharibi poznat pod nadimkom Iranski Hulk, konačno je jučer debitirao u ringu, ali mu fizički izgled nije pomogao. Protivnik mu je u boksačkom meču bio Djumanov Almat Bakhytovich, poznat kao Kazački Gorila. U meču koji je samo pravilima podsjećao na sport, Gorila je odnio uvjerljivu pobjedu. Strani borilački mediji pišu kako su oči čitavog borilačkog svijeta, vjerovali ili ne, bile uprte u ovaj sudar titana, posebno u Iranskog Hulka. Daily Star iz Engleske navodi kako je Sajad Gharibi dosta sramotno završio svoj nastup u Dubaiju. "Tip je žešća prevara", slažu se mnogi na Twitteru.

Image
SKANDAL /

Tudor se igračima unosi u lice i stalno ponavlja istu rečenicu, misle da je luđak. Evo što piše francuski L'Equipe o Splićaninu bez kontrole

Image
SKANDAL /

Tudor se igračima unosi u lice i stalno ponavlja istu rečenicu, misle da je luđak. Evo što piše francuski L'Equipe o Splićaninu bez kontrole

"Bilo je i optužbi na društvenim mrežama da je Gharibijeva nečuvena tjelesna građa digitalno promijenjena i bilo je poziva da borac uđe u ring u toplesu. Međutim, on je odolio njihovim zahtjevima i nastavio se boriti u majici kratkih rukava, dok je Titan također slijedio njegov primjer natječući se u prsluku, kratkim hlačama i tenisicama". ističe se u navodima spomenutog otočkog tabloida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba borca su se borila u potkošuljama, vjerojatno kako ne bi pokazali koliko su nespremni došli. Hulku ni to nije pomoglo da sakrije svoje fizičko stanje, pa je već nakon minute borbe pozvao timeout. Nakon toga se zaletio na svojeg suparnika, koji se tehnički pokazao ipak nešto boljim.

Image
Foto: Sajad Gharibi/Instagram

Na kraju - razočaranje

Dvojica superteškaša trebali su u nedjelju navečer odraditi šest rundi u Dubaiju kako bi riješili rivalstvo koje se pojavilo na Twitteru, ali Iranac je kiksao. Nakon poziva da se konačno sretnu u ringu, prošlog mjeseca je postignut dogovor da se dvojac sastane ove nedjelje na boksačkom debiju Iranca Hulka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je razočaravajuću borbu komentirao i Martyn Ford, "najstrašniji čovjek na svijetu". Ford se trebao boriti protiv Iranskog Hulka, ali se Ford povukao jer ga je bilo strah za protivnikov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo trebate pogledati borbu da shvatite zašto sam se povukao. Što se mene tiče, ja bih radije otišao i riskirao da me zovu kukavicom nego da ste vidjeli što bi se desilo ovom klincu da smo se borili. Ne postoji način da se njega ocijeni sposobnim za borbu. Svi oko toga se trebaju preispitati, ovo nije zabava, to je maltretiranje. Očito se iskorištava zabludjelo ljudsko biće", rekao je Ford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo