'NIŠTA DRUGO NE BI IMALO SMISLA': / Svijet će gledati spektakularni revanš u UFC-u

Image
Foto: AFP, PAUL CROCK

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je kako će Ronda Rousey dobiti revanš protiv Holly Holm jer, kako je on to kazao, 'ništa drugo zapravo ne bi imalo smisla'.

4.12.2015.
11:08
AFP, PAUL CROCK
VOYO logo

Ronda Rousey jedna je od najvećih zvijezda u UFC-u, a nakon poraza od Holly Holm srušili su joj se snovi. Rousey je jako bitna za Danu Whitea zbog marketinga, a kako je do sad bila neporažena i dominantna, predsjednik UFC-a želi joj dati još jednu šansu i vidjeti je li Holm stvarno bolja od nje, ili je to samo bio trenutak slabosti.

"Ukoliko ne bi odmah organizirali taj revanš, mislim kako bi Lorenzo Fertitta i ja slobodno mogli izgubiti svoje promotorske licence. Tako da će se ta borba sigurno dogoditi. Ne znam kada i ne znam gdje, no to je zapravo jedina moguća opcija", prokomentirao je White svoju odluku, piše Fight site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holm se sa tom idejom slaže

Nešto se tu pita i novu prvakinju, no ako je vjerovati Whiteu, Holm se s tom idejom u potpunosti slaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronda je pobjeđivala najbolje borkinje svijeta u 14 ili 30 sekundi i naravno da zaslužuje odmah priliku vratiti naslov. A Holly Holm se također slaže s tom činjenicom", objasnio je.

Problem bi samo moglo biti predugo čekanje. Ronda je već prije borbe rekla kako namjerava uzeti pauzu sve do ljeta, radi nekih drugih obaveza. Uistinu bi bilo šteta da toliko dugo moramo čekati novu priliku da gledamo prvakinju, posebno ukoliko je ona spremna za borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike