NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA / Ukrajinsko čudo pretvorilo se u pravu zvijer, Anthonyja Joshuu ovog vikenda čeka pakao u ringu

Image
Foto: Profimedia

U subotu navečer čeka nas boksačka poslastica

21.9.2021.
11:11
Profimedia
VOYO logo

Britanski boksač Anthony Joshua branit će naslove profesionalnog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji protiv Ukrajinca Oleksandra Usyka, a taj će se meč, dogovoren za 25. rujna, održati na stadionu Tottenhama u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinac je dobio priliku za borbu protiv 31-godišnjeg Joshue kao prvi na listi izazivača po WBO verziji, u kojoj je došao do naslova svjetskog prvaka u 'cruiser' težinskoj kategoriji (između poluteške i teške).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nekoliko dna prije njihove borbe Usyk je pokazao da dolazi na meč nikad spremniji. Njegov promotor Alexander Krasjuk istaknuo je kako nekadašnji vladar cruiser kategorije sada pravi teškaš nakon velike transformacije tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radio je naporno na tijelu za tešku kategoriju. Sada je pravi teškaš", rekao je Krasjuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usyk je u profesionalnoj karijeri ostvario 18 pobjeda u isto toliko nastupa, a njih 13 je bilo nokautom. No, samo je posljednje dvije pobjede, protiv Amerikanca Chazza Witherspoona (2019.) i Britanca Dereka Chisore (2020.), ostvario u teškoj kategoriji, a posljednjom je stekao status prvog izazivača Anthonyja Joshue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo