MIRKO IZBEZUMIO SVOG VELIKOG PRIJATELJA: / Ishii naivno priznao čega se najviše boji! Uslijedio je - šok!

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Cro Cop Filipović ima novu spačku čija je 'žrtva' ponovno bio njegov veliki prijatelj, hrabri japanski borac Satoshi Ishii.

9.10.2017.
12:59
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Mirko spada u red onih sportaša i ljudi općenito koji se jako vole zafrkavati. Pa tako svoje zafrkancije objavljuje i na svom službenom Facebook profilu. Kako je japanski borac slobodne borbe Satoshi Ishii opet u Zagrebu gdje vježba zajedno s Cro Copom, rođeni Vinkovčanin ponovno ga je odlučio nasamariti.

Naime, Satoshi Ishii priznao je Mirku kako se još od malena jako boji buba i žohara. Japanac je to naivno priznao Mirku i društvu koji su ga odmah odlučili zezati zbog toga. Prošlog tjedna Cro Cop je Ishijia dobro uplašio pripremivši mu sačekušu iza ulaznih vrata, a ovog vikenda Mirko je objavio novi video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIRKO IMA NOVU SPAČKU: Cro Cop se opako našalio sa svojim velikim prijateljem

Ovaj put se poigrao s Ishijevom entomofobijom, a Japanac je još jednom "umro" od straha.

Mirko je sve objasnio na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Haha... Jel' moguće da se lik od 110 kg boji buba ?? Naš dragi Satoshi onako dječje naivno ide nama priznati čega se najvise boji. Veli buba se jako boji, mi mislili on se zafrkava kad ono stvarno. Najgori su mu žohari veli, kad njih vidi stane mu sat na ruci od straha. Pa gdje će priznati čega se boji, a zna da jedva čekamo neku podvalu napraviti?! Inače, ima u Japanu zmiju za ljubimca i zmije su mu 'čaj od kamilice', a buba se boji?? ? ? Sad se nadamo da mu neće pasti na pamet kupiti zmiju pa donijeti na trening jer smo onda svi pokojni. Ja prvi ? ?. Valjda neće..(ako neko zna gdje se mogu naći ili nabaviti king size žohare neka javi)", stoji u opisu nove Mirkove spačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo