ALEXANDER ODGOVOROM FJODORU OTKRIO: / 'Natjeran sam boriti se protiv Mirka. Ni Fjodor nije bio spreman za njega'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Alexander Jemeljanenko odgovorio je svom slavnom vratu Fjodoru na njegovo otvoreno pismo u kojem ga naziva izdajicom i Judom.

30.10.2017.
8:32
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Dvojica braće nisu u dobrim odnosima. Svađa je došla do te mjere da posljednjih dana putem medija vode svoj međusobni 'rat'. Nakon što je Alexander u nekoliko navrata uputio kritike Fjodoru i ljudima koji ga okružuju.

VELIKI FJODOR POSVAĐAO SE S BRATOM: ‘Ti si izdajnik, Juda. Nitko te nije tjerao na borbu protiv

Alexander se nakon izlaska iz zatvora okrenuo Ramzanu Kadyrovu

Naime, razlog loših odnosa je to se Alexandar nakon izlaska iz zatvora, okrenuo Ramzanu Kadyrovu i njegovoj MMA promociji. Fjodoru je to zasmetalo, pa se svom bratu javio otvorenim pismom koje je bilo podosta dugo i u njemu se spominju neki ljudi o kojima ne znamo apsolutno ništa i koji se više tiču privatnih stvari između dva brata, a Fjodor je odlučio stati u obranu svog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja te vlasnika M-1 promocije, Vadima Finkelsteina, za kojeg je Alexander izjavio kako mu nikad nije pružao pravu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je tako “Posljednji imperator” napisao kako kritiziranje Vadima nema apsolutno nikakvog temelja. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Sad je Alexander odlučio odgovoriti svom bratu. To je napravio u razgovoru s novinarima Sovsport.ru portala. Alexander je u intervjuu istaknuo kako nije iznenađen reakcijom svog brata Fjodora. Upravo suprotno... Alexander je istaknuo kako je, u biti, zadovoljan reakcijom svog brata...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pismom je Fjodor pokazao svoje pravo lice'

"On je svojim pismom napokon pokazao svoje pravo lice i svu su vidjeli da je sranje u ovom čovjeku teže od njega samog", izjavio je Alexander, čije riječi prenosi borilački portal Fight Site i dodao:

"On nije rekao ništa novo o meni, ništa što bi me šokiralo. Nazvao me Judom, a tko je onda on? Isus Krist? Meni je ispod časti iznositi njegov prljav veš. Znam sve o njegovim studentskim danima i služenju u vojsci, ali ne želim o tome pričati", dodao je Alexander Emelianenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Alexander se osvrnuo na 2004. godinu kad ga je Mirko Filipović nokautirao high-kickom u njihovoj prvoj i jedinoj međusobnoj borbi u kojoj je spomenuti Rus teško stradao. Ruski borac ovom je prigodom još jednom ponovio da je natjeran u borbu protiv Cro Copa, ali je sada i iznio nekoliko novih detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam se trebao boriti s Filipovićem. Već sam o tome govorio u prethodnom intervjuu. Pitajte Finkelsteina. Čak će i on potvrditi da u tom trenutku Feđa (kako Alex voli nazivati Fedora, op.a.) nije bio spreman za borbu protiv njega. Kada se pripremao za Hrvata, otišao je u Nizozemsku. Ni Voronov, niti Michkov ga nisu pripremali. Za tu ga je borbu trenirao nizozemski stručnjak. Bio sam tamo s njim neko vrijeme, bio je i Zentsov. Zapravo, pripremali smo ga i onda odgodili tu borbu”, otkriva Alexander.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo