NAJBRUTALNIJE PREBIJANJE U MMA POVIJESTI? / Bile su mu potrebne čak četiri operacije lica; 'Ovo je bio pokušaj ubojstva'

Image
Foto: Screenshot

'Bile su mu potrebne 4 ozbiljne operacije kako bi mu rekonstruirali strukturu lica'

13.3.2019.
11:29
Screenshot
VOYO logo

Na službenom Facebook profilu poznatog UFC borca u srednjoj kategoriji Yoela Božjeg vojnika Romera (13-3-0) osvanuo je tekst portala Combatsportshaven o "najdivljačkijem prebijanju u MMA povijesti", kako stoji u naslovu spomenutog medija.

Kubanac je uz tekst stavio i opis istog te izdvojio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bile su mu potrebne 4 ozbiljne operacije kako bi mu rekonstruirali strukturu lica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borilački portal na svojoj web stranici donosi najbrutalnije trenutke u MMA povijesti, a ovog su se puta Amerikanci prisjetili slavnog meča u Strikeforce organizaciji između Jorgea Masvidala i KJ Noonsa 2011. godine, kao dio eventa na kojem su se borili Overeem i Werduma.

Velteraš Masvidal poznat je kao jedan od najboljih i najopakijih udarača u ovom sportu. Odrastao je na uličnim borbama na ulicama Miamija i dvorištu Kimbo Slicea. Kad se suočio s KJ Noonsom u Strikeforceu, dao mu je batine koje se viđaju samo na ulici, a za koje fanovi na borilačkim i ostalim sportskim platformama komentiraju kako se radi o "pokušaju ubojstva u MMA", referirajući se na britalnost i količinu krvi koji su viđeni u meču. Za napomenuti kako je video eksplicitnog sadržaja i ne preporuča se mlađima od 18 godina, kao i onima "slabijeg želuca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo