HEARN RASPLAMASAO MAŠTU HRVATIMA: / 'Babić i Hrgović? To je ogroman meč. Mogli bi ga organizirati na stadionu, ali....'

Image
Foto: Svcreenshot/RTL

Iako smatra da bi to bio spektakl, mišljenja je i da Babić u ovom rovom trenutku daleko iza Hrgovića

25.8.2020.
8:24
Svcreenshot/RTL
VOYO logo

Hrvatski boksač AlenBabić odmah nakon pobjeda nad Amerikancem Shawndellom Wintersom prozvao je sunarodnjaka Filipa Hrgović i poručio mu da se želi s njim obračunati. Još je poslao i poruku najmoćnijem boksačkom promotoru u ovom trenutku, Eddieju Hearnu, s pitanjem može li to organizirati.

Image
ALEN BABIĆ ZA NET.HR: /

'Želim Hrgovića slomiti u ringu. Bit će hunted by Savage. Sreli smo se u jednom restoranu, dođe tip meni...'

Image
ALEN BABIĆ ZA NET.HR: /

'Želim Hrgovića slomiti u ringu. Bit će hunted by Savage. Sreli smo se u jednom restoranu, dođe tip meni...'

Hearn je dva dana nakon Babićevom nastupa u Brentwoodu, progovorio o potencijalnom srazu dvojice Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je ogroman meč. Dva Hrvata. To bismo vjerojatno mogli tamo organizirati na jednom od velikih stadiona. To bi bilo ogromno. Ali, slušajte, Filip Hrgović je borac svjetske klase. Definitivno jedan od TOP 10 teškaša, možda i po vještini TOP 5. To je borba za Daniela Duboisa. Neka se on bori s Hrgovićem. To je sjajan meč između dva mlada teškaša. Ali vratimo se na Savagea i Hrgovića. Ne bih to rekao Savageu u lice, ali smiri se, trebaju ti još desetorica prije Hrgovića”, rekao je Hearn gostujući na Boxing Socialu, javlja Fightsite.

Prethodno je pak biranim riječima govorio o 'Divljaku’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi su se zaljubili u njega. Moram biti iskren, a znam da to sada čudno zvuči jer je uništio Shawndella Wintersa, bila je to velika izvedba, ali i dosta riskantna borba za lika o kojem realno ne znamo ništa. Ja nisam znao koliko je on dobar, ali Dillian Whyte je s njim odradio stotine rundi i on je rekao da će se boriti s Wintersom. Znam da je on manji teškaš, ali gledao sam Shawndella protiv Josepha Parkera. On je vješt, ali 'Savage' ga je rastavio. Winters se nije mogao nositi s pritiskom. Da, u jednom sam trenutku počeo gledati 'Savagea' i pomislio sam da mu je ostala možda još minuta prije nego što se ispuše i ostane bez snage, ali činjenica je da ne znamo što bi bilo”; kazao je Britanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je i kako bi Babić u rujnu trebao opet u ring te je otkrio što je rekao njegovom mentoru Dillianu Whyteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam mu nemoj žuriti sa 'Savageom', ne želiš ga odmah gurnuti u duboke vode. Ljudi pričaju o njemu i Daveu Allenu, ali Allen po meni ima previše profesionalnog iskustva za njega. Da ja vodim Babićevu karijeru, rekao bih da Allena možemo ostaviti za 2021., ali daj mu Kasha Alija, Toma Littlea ili Nicka Webba. Daj mu takve tipove. To su čvrsti protivnici, a opet još ne znamo koliko je dobar 'Savage'. Znamo da je potpuni luđak, ali što će se dogoditi nakon četiri-pet rundi? Moramo izabrati pravog protivnika, vjerojatno nekog s liste koje sam vam dao i dogovoriti taj meč za rujan”, poručio je.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo