MOĆNI PROMOTOR DOVODI SPEKTAKL U PULU? / Hearn objasnio što se mora dogoditi da Joshua i Pulev odrade borbu u Hrvatskoj

Image
Foto: Profimedia

To će mu biti jedina borba ove godine

24.5.2020.
10:40
Profimedia
VOYO logo

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO, Anthony Joshua ove godine će imati samo jednu borbu, rekao je u prije desetak dana njegov promotor EddieHearn. Bit će to okršaj protiv bugarskog boksača Kubrata Puleva. Čak se nagađa kako bi se borba mogla održati u pulskoj Areni.

"Nadamo se da će se između rujna i prosinca vratiti natjecanja u Veliku Britaniju. Međutim, možda i neće, tada ćemo borbu protiv Puleva organizirati negdje drugdje," kazao je Eddie Hearn za televiziju Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobili smo brojne ponude s Bliskog Istoka, Kine i Hrvatske kako bi tamo organizirali borbu. Želimo iskoristiti svaku priliku da se borba održi u Velikoj Britaniji, ali znamo da to možda neće biti moguće," dodao je.

Da je Pula ozbiljan konkurent za domaćinstvo prestižnog meča ponovio je i prije dva dana na Sky Sportsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zar ne bi li bilo sjajno da prođemo kroz ovo sve i organiziramo veliku borbu za teškašku titulu u Ujedinjenom Kraljevstvu ove godine. To je naš cilj i tek ako nam to propadne, gledat ćemo druge opcije kojih ima širom svijeta. Hrvatska je opcija u ovom trenutku i dio je nekih širih razgovora. Joshuu u ringu očekujem najranije krajem rujnu, ali vjerojatnije u listopadu ili studenom ovisno o tome kako će se popuštati s mjerama”, kazao je Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideju o pulskoj Areni prvi je spomenuo Ivajlo Gotsev, menadžer Kubrata Puleva.

"Dana su nam četiri tjedna da nađemo novi teritorij ako se situacija i mjere u Engleskoj ne promijene. Razgovaramo o Hrvatskoj, tamo je jedinstveni rimski amfiteatar - Arena u Puli. Aktivni smo u tim razgovorima", rekao je svojevremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo