Mirko se vraća u Japan, za 100.000 dolara po večeri!?

Poraz od Roya Nelsona ne bi trebao značiti i kraj Mirka Filipovića. Kako Sportski.net doznaje, Mirko je, navodno, još prije meča u Las Vegasu dobio ponudu da nastavi karijeru u Japanu.

30.10.2011.
19:28
VOYO logo

Roy Nelson poslao je u nedjelju Mirka Filipovića u mirovinu, ali je poslije Cro Copovog oproštajnog meča izrekao jednu zanimljivu rečenicu, najozbiljnijim tonom.

"Cro Cop ne mora otići u mirovinu, ovakav se i dalje može ravnopravno boriti. On je jedan od onih momaka koji i dalje jako udara i može zaprijetiti bilo kome", izjavio je 35-godišnji Amerikanac, koji je i sam veliki navijač dvije godine starijeg Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/YRnobv4D4eQoYMcfrjzR/mov/1

Debeljko iz Las Vegasa rekao je svoje dojmove iz ringa, iako se mnogim navijačima koji vole onog starog agresivnog Mirka činilo da stvari nisu baš tako idealne. Filipović je ponovno 'bježao' po ringu i bio u podređenoj poziciji, iako je u drugoj rundi Nelsonu opasno zaprijetio serijom jakih udaraca na rubu nokauta. Međutim, priliku nije iskoristio, a u trećoj rundi je rundi izgubio tezhničkim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop je poslije meča objavio kraj karijere, pomalo posramljen zbog neuspjeha koji je doživio u UFC-u, a ponajviše zbog poraza u oproštajnoj borbi.

"Ljudi u UFC-u bili su sjajni prema meni svih ovih godina i za mene je strašno teško napustiti ovo društvo i ovaj sport. Iako u UFC-u nisam imao uspjeha kao u ostatku moje karijere, odlazim s osjećajem da sam u globalu napravio sve što sam mogao i ukupno gledano, imao uspješnu karijeru", izjavio je Vinkovčanin i zbrisao iz Las Vegasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, poraz od Nelsona ne bi trebao značiti i kraj Mirka Filipovića. Kako Sportski.net doznaje, Mirko je, navodno, još prije meča s Royom Nelsonom dobio ponudu da nastavi karijeru u Japanu. Radi se nekoj vrsti wrestlinga, a po nastupu bi dobivao oko 100.00 dolara za unaprijed dogovorene borbe. Saznajemo i da Filipović ozbiljno razmišlja o ovoj ponudi. Uostalom u Japanu je proveo najljepši dio u karijere i odradio neke od svojih najatraktivnijih mečeva.

specijal-201102150360004-Pazi, nokaut!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110281029006 arti-201110280171006 arti-201110270396006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo