Mirko 'otkačio' na ljepotice UFC-a: 'I tata bi, sine!'

Mirko Filipović će uskoro opet 'u vatru'. Sljedećeg vikenda, točnije 19. ožujka, borit će se s Amerikancem Brendanom Schaubom.

12.3.2011.
11:30
VOYO logo

Za meč s Amerikancem Brendanom Schaubom, koji će se održati u New Jerseyju 19. ožujka, Mirko Filipović odrađuje posljednje pripreme. Kaže kako se u životu nikad nije osjećao spremnijim.

"Da bih nastavio karijeru, moram pobijediti obje sljedeće borbe. Ako ne dobijem Schauba i sljedeću, ne bi bilo pošteno nastaviti. Tada bi bilo vrijeme da odem, priznam da se oštrica otupjela i da me način mog života promijenio", izjavio je Filipović koji je gostovao na chatu Gol.hr-a, te u zanimljivom razgovoru otkrio mnogo detalja o svojoj karijeri. Prije svega kako se sada osjeća i što misli o svom protivniku i predstojećoj borbi, koja za Mirka ima veliko značenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kondicijski sam u izvrsnom stanju. Nikad se nisam osjećao ovako dobro, a 36 mi je godina. Mislim da sam dosegnuo vrhunac", rekao je Cro Cop i dodao kako je nemoguće prognozirati ishod idućeg meča: "Teško je to predvidjeti, gotovo pa nemoguće. Dosta toga će ovisiti kako će Schaub ući u borbu - hoće li biti defenzivan ili će se zaletjeti na mene. Sve je moguće, ali najvažnije je da sam ja spreman!"

Razgovarajući i odgovarajući na pitanja obožavatelja, Mirko se dotaknuo i dopinga u današnjem svijetu sporta. Kaže kako u Japanu doping kontrola postoji samo na papiru - u praksi je to prava smijurija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Japanu kontrola postoji, no to je sve na 'majke mi'. Daju borcu onu posudicu za urin i kažu: 'Ajd' molim te napuni pa donesi ti sam, nemoj da netko drugi to obavi umjesto tebe'", otkrio je hrvatski borac, pa se našalio i usporedio to s vicem kad Mujo zaradi novi Mercedes kartajući na poštenje.

Pred kraj razgovora Cro Cop je dobio jedno vrlo zanimljivo pitanje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- "Što kažeš na ove curice što šeću oko oktogona? Odvrate li ti one koncentraciju?"

"Mogu samo parafrazirati legendarnog Pavleta Vujisića iz filma Ko to tamo peva: I tata bi, sine!", odgovorio je odlično raspoloženi Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadajmo se da će takvog raspoloženja biti i nakon dvoboja sa Schaubom i kako mu UFC-ove ljepotice neće poremetiti koncentraciju, koja mu je nužna ukoliko ne želi okončati karijeru.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo