MIRKO ZALUDIO AMERIKANCE: / 'Taj hrvatski murjak pregazio bi čitav Bellatorov Grand Prix, može i UFC'

Image
Foto: Mirko Filipović/Facebook

Middleeasy, portal specijaliziran za borilačke sportove, najavio je Mirkov meč kroz fotografiju treninga na Božić koju je Cro Cop objavio na Facebooku.

28.12.2017.
20:55
Mirko Filipović/Facebook
VOYO logo

Mirko Filipović (43) za tri dana ima novi izazov u svojoj karijeri. On se zove Tsuyoshi Kohsaka i ima 47 godina. Tulum u ringu u Saitama Areni održat će se na ovogodišnje Silvestrovo i izaziva veliku pažnju svjetske borilačke javnosti.

MIRKO STIGAO U TOKIO S NIKAD VEĆIM TIMOM:

Američki specijalizirani portal za borilačke sportove (MMA) Middleeasy najavio je taj meč kroz fotografiju treninga na Božić koju je Cro Cop objavio na Facebooku na kojoj pozira. Malo su kasnili, slika je objavljena još prije tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, tko će im zamjeriti u tolikom moru borilačkih vijesti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nova slika Cro Copa s treninga dokazuje kako je on spreman za Rizin, a može li Bellator i UFC zalet prema tituli. Samo da nešto naglasimo, Mirko Cro Cop Filipović s 43 godine ima svoju povratničku borbu u Rizinu. Isti taj hrvatski murjak pregazio bi čitav Bellatorov Grand Prix", piše novinar portala Tommy Messano i za kraj poentira:

Image
Image

"Gledajući ovu fotografiju Cro Copa kako trenira u kapi Djeda Božićnjaka također dokazuje i puno drugih stvari. Mirko bi bio živ protiv Francisa Ngannoua i imao bi šansu protiv Stipe Miočića. Pogledajte ga samo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba protiv Kohsake na rasporedu je 31. prosinca iza 11 sati po srednjoeuropskom vremenu. Program počinje u 8 ujutro, a njegova borba je deveta po redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo