CRO COP OPAKO PREVAREN I IZIGRAN: / Sramota i nepravda ugledne organizacije još uvijek nije ispravljena

Image

Ugledni K1 još uvijek nije riješio dugovanja prema borcima koji su nastupili na turniru K-1 Grand Prix u zagrebačkoj Areni 2013. godine, a među prevarenima i izigranima je i Mirko Filipović.

4.12.2017.
16:33
VOYO logo

Poznata borilačka organizacija K1 još uvijek nije isplatila dugovanja prema borcima koji su nastupili na turniru K-1 Grand Prix u zagrebačkoj Areni. Naime, niti Mirko Cro Cop Filipović koji je na tom turniru trijumfirao i tako ostvario veliki uspjeh, niti ostali borci iz Grand Prixa, unatoč opetovanim obećanjima nikada nisu primili svoje honorare koji u ukupnom zbroju iznose više od milijun dolara, odnosno više od 6 milijuna kuna, javlja borilački portal Fight Site i ističe kako je jedini borac kojem je organizacija isplatila honorar Marokanac Badr Hari koji je novac tražio unaprijed sumnjajući u poštenje Kima i K-1 promocije.

OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

Ostalim borcima su honorari bili obećani za nekoliko dana, pa zatim za nekoliko tjedana da bi u jednom trenutku čelnici promocije jednostavno nestali i prestali odgovarati na upite i molbe. Stvar se ponovno aktualizirala prije otprilike godinu dana kada je K-1 organizirao dvije priredbe u regiji, najprije u Beogradu, a zatim i u Tuzli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik K-1 Mike Kim ponovno je pogazio svoju riječ te se vratio starim navikama. Prestao je odgovarati na pozive e-mailove i poruke, a razlog dugovanju navodno leži u činjenici da se radilo o "zamrznutim" sredstvima koja je Kim obećao isplatiti borcima do ožujka ove godine.

No, ispostavilo se da se radilo o još jednom blefu i prevari. Organizacija se, nakon turnira u Zagrebu, preselila u Japan i posljednja tri izdanja imala u Saitami. Očito novca opet ima pa bi bilo krajnje vrijeme da ispravi sramotan propust i isplati honorare Cro Copu, Ismaelu Londtu, Pavelu Žuravljevu i Dževadu Poturku, smatra Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je posljednji K1 Grand Prix turnir osvojio solinski borac .

Image
FANTASTIČAN USPJEH: /

Hrvatski borac osvojio jaki K1 Grand Prix u Japanu!

Image
FANTASTIČAN USPJEH: /

Hrvatski borac osvojio jaki K1 Grand Prix u Japanu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo