MIRKO FILIPOVIĆ O NAJTEŽEM PORAZU / 'Ne mogu tvrditi da ću ga pobijediti, ali ću umrijeti pokušavajući'

Najbolji hrvatski borac Mirko Filipović gostovao je u radijskoj emisiji Ariela Helwanija 'The MMA Hour'. Gostovanje je bilo odrađeno povodom potpisivanja za najjaču MMA promociju svijeta UFC.

24.2.2015.
8:46
VOYO logo

Fight Site prenosi kako je Mirko Filipović u emisiji 'The MMA Hour' otkrio da je s UFC-om potpisao ugovor na tri borbe, u kojima želi snagu i znanje odmjeriti s borcima koji su ga u prošlosti pobjeđivali. Naravno, kada je riječ o borcima kojima je "dužan" za poraz, najviše je napaljen na Gabriela Gonzagu, čovjeka koji mu je 2007. nanio najteži poraz u karijeri. I to sa njegovim oružjem, highkickom.

"To je jedna od borbi koje nikad neću zaboraviti. Ne mogu tvrditi da ću ga pobijediti, ali mogu potvrditi da ću umrijeti pokušavajući. To je ono što osjećam i dobro se osjećam. Postoje nekoliko stvari koje želim učiniti i revanš s Gabrielom je definitivno jedna od njih", objašnjava Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop će imati priliku to učiniti 11. travnja u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 64 koji će se održati u Krakowu. Nema sumnje, biti će to pravi spektakl za sve ljubitelje slobodne borbe u Hrvatskoj i Poljskoj.

"Vjerujem da sam bolji borac od Gabriela Gonzage. Ne želim biti lajav i poštujem Gabriela jer je dobar borac. Definitivno ću dati sve od sebe. On će dati sve od sebe. Pružit ćemo dobru borbu i fanovi će biti sretni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih boraca od kojih je gubio, a s kojim bi se htio ponovno naći u oktogonu, tu su još Dos Santos, Frank Mir, Roy Nelson i Brendan Schaub. Cro Cop je kazao kako će ovo biti njegovi posljednji mečevi u karijeri te da je njegova kick boksing karijera već gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak i ako podbacim, a vjerujem da neću, znat ću da sam pokušao. Tako funkcioniram. Tako razmišljam. To je ono što sam i to je moja životna filozofija", poručio je Cro Cop.

Mirku ne smeta više taj poraz od Gonzage. Već je proučio sve njegove borbe i spreman će dočekati sraz sa Gonzagom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema velikih iznenađenja. Točno znam što će napraviti, ali ovog puta će stvari biti drukčije. Stvarno želim tu pobjedu protiv Gabriela Gonzage. Vjerujte mi. Više od ičega", kaže hrvatska sportska legenda.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo