OPASAN JE BOME / Miočić mu je nanio teške psihičke probleme. UFC-ov prvak požalio se na posljedice nakon meča sa Stipom

Image
Foto: Profimedia

Otkrio je kako su mu se ti psihički problemi odrazili i na meč s Lewisom

18.1.2022.
12:57
Profimedia
VOYO logo

Kamerunski borac i prvak teške kategorije UFC-a, Francis Ngannou, sljedećeg vikenda brani pojas protiv neporaženog Cyrila Ganea na UFC-ovu 270 eventu u Anaheimu.

Ganeov trener, Fernand Lopez, je bivši trener Ngannoua s kojim se ovaj rastao nakon vezanih poraza od Stipe Miočića i Derricka Lewisa. Ngannou i Lopez nisu baš u dobrim odnosima, a ovaj sada radi sjajan posao s Francuzom Ganeom i mnogu kažu kako je upravo on favorit protiv prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou je zbog Lopeza i izgubio meč protiv Miočića, a otkrio je i kako mu je poraz protiv Stipe ostavio i teške psihičke posljedice.

"Mentalno sam bio na lošem mjestu i počeo sam posjećivati psihijatricu. Ako pogledate njene bilješke, smiješno je što je već tada ukazala na Fernanda kao na problem na koji trebam pripaziti. Mislio sam da je luda, ali počela je sve raščlanjivati i shvatio sam da je u pravu", ispričao je Ngannou na UFC-ovom YouTube kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Francis Ngannou

Dugo je imao posljedice

Otkrio je kako su mu se ti psihički problemi odrazili i na meč s Lewisom...

"Cijelo vrijeme sam sebe sam uvjeravao da ne žurim, da imam još vremena. Kunem se, na kraju borbe mislio sam da smo još u drugoj rundi. Kao da uopće nisam bio prisutan, osjećao sam se kao da se u glavi još borim sa Stipom. Govorio sam si da imam vremena, a onda je odjednom borba bila gotova", izjavio je Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se rastao s Lopezom preselio je u SAD i nanizao je pet pobjeda te se osvetio Miočiću za poraz.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo