MIOČIĆ I NGANNOU STALI JEDAN NASUPROT DRUGOGA: / Kad bi pogledi ubijali...

Image
Foto: Screenshot

Miočić i Ngannou sučelit će se u noći sa subote na nedjelju

19.1.2018.
11:06
Screenshot
VOYO logo

Dva dana uoči spektakla UFC 220, čija će glavna borba večeri biti ona za pojas UFC teškaškog prvaka između prvaka Stipe Miočića i izazivača Francisa Ngannoua, dva su borca stala jedan nasuprot drugoga.

Smireno i uz poštovanje spram suparnika, ali uz poglede koji lede, Miočić i Ngannou odradili su obvezu uz buku škljocanja fotoaparata najavivši spektakl u kojem će američki borac hrvatskog podrijetla pokušati postati prvi koji je naslov prvaka triput obranio. Prepreka koju za to mora preskočiti je visoka i snažna, no nisu niti one prethodne nudile šetnju do naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene ne zanima rekord, zanima me Francis koji je velik i jako udara. Ne brinem se ja zbog rekorda i ne borim se zbog njega", kazao je Miočić pred meč koji će biti održan u Bostonu u noći sa subote na nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je do titule najopakijeg čovjeka na planetu stigao u svibnju 2016. godine nokautiravši Fabrícija Werduma u prvoj rundi meča za naslov. Pokušao mu ga je u rujnu iste godine uzeti Alistair Overeem koji je stradao također u prvoj rundi, a potom i Junior dos Santos u svibnju 2017. Borba je trajala nešto više od dvije minute i završila drugom Miočićevom obranom pojasa prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo