STIPE PROTIV ZLOČESTOG DEČKA / Miočić dogovara najveći meč u karijeri. Javno ga prozvao jedan od najboljih MMA boraca svih vremena

Image
Foto: Profimedia

Što se Miočića tiče on još uvijek nije stupio u ring nakon što je u ožujku izgubio od Ngannoua

4.2.2022.
21:33
Profimedia
VOYO logo

Pobjeda Francisa Ngannoua protiv Cyrila Ganea stvorila je golemi problem UFC-u kada je u pitanju teška kategorija. U UFC-u su se nadali da će njihov novi projekt, Gane, svladati Ngannoua i ovladati teškom kategorijom, ali neželjeni Kamerunac, koji ne želi potpisati novi ugovor s organizacijom, obrano je naslov i UFC je sada u problemu.

Ngannou je ozlijeđen i neće sigurno barem pola godine nastupati, a zbog toga je nastao veliki problem jer svoju priliku već gotovo godinu dana čeka Jon Jones, bivši prvak lakoteške kategorije i jedan od najboljih MMA boraca svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones se nadao da će vrlo brzo u ring s prvakom teške kategorije, ali ispada da će se itekako načekati do sljedeće borbe s prvakom i zato je spreman na ono što smo svi priželjkivali - borbu sa Stipom Miočićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prozvao ga na Twitteru

Miočić je prozvao Jonesa prije više od pola godine, ali ga je Jones tada ignorirao u nadi da će Ngannou prihvatiti njegov izazov, ali sada kada je postalo očito da će se na borbu s prvakom još čekati, Jones je na Twitteru prozvao Stipu.

"Najveći teškaš svih vremena protiv najvećeg poluteškaša svih vremena. Tko želi gledati tu borbu? Ja sam za", premda nije spomenuo Miočića imenom i prezimenom, jasno je da je riječ o Stipi jer on je jedini teškaš koji je četiri puta branio naslov prvaka i s pravom i dalje nosi tu titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se Miočića tiče on još uvijek nije stupio u ring nakon što je u ožujku izgubio od Ngannoua, ali do danas se ne zna koji su njegovi planovi, odnosno, želi li forsirati meč s Ngannuom ili bi možda prihvatio Jonesa, što bi mu sigurno bila najprofitabilnija borba u karijeri.

UFC-u bi ova borba bila vrlo unosna jer riječ je o "dobrom dečku" Miočiću i "zločestom dečku" Jonesu i cijeli borilački svijet volio bi gledati baš taj meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo