NOVA UFC-OVA ZVIJEZDA / Miočić dobio superopasnu konkurenciju. Eksplozivni Cyril Gane prebio favoriziranog Lewisa i uzeo titulu privremenog prvaka

Image
Foto: Profimedia

Gane je postao privremeni prvak teške kategorije i sada ga gotovo sigurno čeka meč za naslov prvaka

8.8.2021.
8:50
Profimedia
VOYO logo

Francuski MMA borac, Cyril Gane, razbio je u noći sa subote na nedjelju favoriziranog američkog borca Derricka Lewisa u glavnoj borbi večeri na UFC-u 265 priredbi. Gane je slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi i to nakon što je dominirao kroz cijeli meč.

Gane je postao privremeni prvak teške kategorije i sada ga gotovo sigurno čeka meč za naslov prvaka protiv Francisa Ngannoua. Gane je bio i tehnički bolji i taktički je nadmudrio Lewisa, tako da ovaj nije imao praktički nije imao šanse. U prve dvije runde Gane je skupljao bodove i obrađivao Lewisa, umarao ga, ali ga je i dobro istukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj rundi Lewis više nije mogao i u jednom trenutku pao je na koljena nakon nekoliko udaraca, a onda je Gane vidio svoju šansu i skočio mu na leđa. Uslijedila je serija razornih udaraca od kojih se Lewis više nije mogao braniti i sudac je morao prekinuti borbu.

Image

Totalna dominacija

Gane je uputio čak 82 značajna udarca više od Lewisa, što je najbolji indikator koliko je uistinu bio dobar. Ganea sada čeka, kao što smo rekli, meč s Ngannouom, a valja reći kako ga odlično poznaje jer mu je bio sparing-partner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakva pobjeda Ganea i privremena titula, znači još i da je bivši prvak Stipe Miočić dobio još jednog vrlo opasnog konkurenta s kojim bi danas-sutra mogao u kavez i moramo priznati kako teška kategorija UFC-a sada izgleda puno zanimljivije.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo