prijenos na rtl-u i rtl playu / Milas protiv iskusnog Rusa traži 14. pobjedu karijere: 'Respekt postoji s obje strane, što bude, bit će'

Petar Milas sutra će protiv Rusa Denisa Bakhtova, koji je ring svojedobno dijelio i s Anthonyjem Joshuom, pokušati doći do svoje 14. profesionalne pobjede u isto toliko mečeva

5.4.2019.
19:40
VOYO logo

Viši i lakši od svog protivnika u sutrašnji meč ulazi Petar Milas. Uživo na RTL-u od 22 sata, čeka ga Rus Denis Bakhtov.

Njegov prvotni protivnik Cyril Leonet je otkazao borbu i tako oduzeo i Milasu mogućnost da boksa u glavnoj borbi večeri. Srećom, u jednadžbu je uletio iskusni Rus s kojim će Milas u Münchenu odraditi predborbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Münchenu je odrađeno vaganje, a vaga je pokazala 101 kilogram ispod Petra Milasa, bit će nešto lakši nego što je bio u svoja posljednja tri meča. Pet kilograma više od njega, 106, ima Bakhtov.

Iskusni 39-godišnji Rus je prije četiri i pol godine ring dijelio s Anthonyjem Joshuom, a izdržao je dvije runde. Sutra će Milas protiv njega pokušati doći do svoje 14. profesionalne pobjede u isto toliko mečeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki Joshua je kazahstanskog Rusa dobro istukao i riješio u dvije runde, a nakon meča komentirao: "Velik je i jak, Bahtov nije nimalo bezazlen protivnik"

"Bahtov se sa Joshuom dobro potukao, a izgubio je sudačkim prekidom. Jak je, ima tvrdu bradu... Školski odličan boksač", upozorio je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Milas je uoči sutrašnjeg meča veliki optimist. 

"Protivnik mi se čini spreman, a pet kila razlike nije nikakav problem za mene. Međutim, postoji respekt s moje i s njegove strane. Sutra šta bude bit će i to je to.", samouvjeren je uoči borbe Petar Milas, interkontinentalni WBO prvak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Petar ima puno brže noge od njega, tako da je tu naša prednost. Nećemo ulaziti u blisku borbu, održavati ćemo distancu i sve iz kretanja i vidjet ćemo kako će biti", kaže njegov trener Ivan Duvančić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo