MARKO MILUN BRUTALNO NOKAUTIRAO SRBINA I POSTAO PRVAK BALKANA: / Trijumfirali i Toni Filipi i Marija Malenica

Image
Foto: Screenshot

U nedjeljnim finalima poraženi su Petar Cetinić (69 kg), Noa Ježek (75 kg) i Matej Uremović (81 kg), kao i Nikolina Ćaćić (57 kg) i osvojili su srebrne medalje

9.5.2021.
20:17
Screenshot
VOYO logo

U Boksačkom centru Zagreb završeno je Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke na kojem je sudjelovalo 10 zemalja jugoistočne Europe, a u nedjeljnim finalima troje je hrvatskih predstavnika postalo prvacima.

Toni Filipi u teškoj kategoriji 91 kg i Marko Milun u superteškoj +91 kg novi su prvaci Balkana, a naš olimpijski adut Milun to je postao na posebno impresivan način – u finalu je nokautirao Srbina Babića, kao i u polufinalu predstavnika BiH Pešteka. Milunov nokaut protiv Babića možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje da je ovako završilo nego da smo išli do kraja jer bi onda mogli reći da je navučeno jer sam ja na domaćem terenu", rekao je Milun za RTL nakon borbe.

Zlato za Malenicu

Splićanka Marija Malenica dodala je još jedno zlato, okrunila se titulom prvakinje Balkana u kategoriji 60 kg, a zlatnu medalju i titulu u subotu, 8. svibnja osvojila je i Sara Kos u kategoriji 64 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijska kandidatkinja Marija Malenica proglašena je i najboljom boksačicom Prvenstva Balkana, dok je najbolji boksač srpski reprezentativac, Rus Vladimir Mirončikov koji je u poluteškoj kategoriji svladao našeg Uremovića.

U nedjeljnim finalima poraženi su Petar Cetinić (69 kg), Noa Ježek (75 kg) i Matej Uremović (81 kg), kao i Nikolina Ćaćić (57 kg) i osvojili su srebrne medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo