Šokantna vijest za višestrukog prvaka: Ima Parkinsonovu bolest?

Prema napisima svjetskih medija, slavni filipinski boksač Manny Pacquiao (34) mogao bi bolovati od Parkinsonove bolesti.

4.1.2013.
13:48
VOYO logo

Sumnju da Pacquiao pokazuje rane znakove bolesti od koje boluje najveći boksač svih vremena Muhammad Ali izrazio je ugledni filipinski neurolog na tamošnjem lokalnom radiju dr. Rustico Jimenez.

"Ako me pitate za mišljenje, mislim da je možda najbolje da se povuče. Iako i dalje ima vrlo brze reflekse, nedavno sam primjetio i moje je mišljenje da pokazuje rane znakove Parkinsona. Ne kažem da je sigurno tako, ali postoje neki rani znakovi. Simptomi se najprije mogu vidjeti u trzajima ruku", kaže dr. Jimenez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pacquiao, višestruki bivši svjetski prvak u nižim kategorijama i zastupnik u filipinskom Saboru, pretrpio je u prosincu prošle godine drugi uzastopni poraz u borbi protiv Meksikanca Juana Manuela Marqueza.

Bio mu je to treći poraz nokautom u karijeri. Prva dva su mu se dogodila 1996. i 1999. godine. Isto tako, prvi puta je spojio dva poraza zaredom, jer je izgubio i prethodni meč u lipnju, također u dvorani MGM Grand hotela u Las Vegasu, od Amerikanca Timothyja Bradleyja za naslov u velter-kategoriji prema WBO verziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo