MA NIJE MOGUĆE DA ĆE U RING BAŠ S NJIM: / Tyson prihvatio meč s legendarnim borcem koji čak nije niti boksač

Image
Foto: Instagram

'Ne znam što bih rekao, svatko tko je spreman pomoći u humanitarne svrhe, može me izazvati. Otvoren sam za sve opcije'

22.5.2020.
14:26
Instagram
VOYO logo

Legendarni boksač Mike Tyson već se tjednima dovodi u formu i priprema za egzibicijski meč. Čak 15 godina nakon umirovljenja i s 53 godine na leđima, Tyson izgleda fantastično, brz je, opak, fokusiran na borbu, jak kao bik, a odlučio se vratiti isključivo kako bi odradio pokoju borbu i to u humanitarne svrhe.

E sada, otkako se pročulo da Tyson ponovo trenira traži mu se protivnik, a "match makeri" su već zaključili kako bi najbolje bilo da uđe u ring s najvećim rivalom Evanderom Hollyfieldom, kojem je pak 57 godina. Godine niti Hollyfieldu nisu neka prepreka, i on izgleda fanrastično i naporno trenira jer se također odlučio okušati u egzibicijskom boksu. No, čini se kako Tyson možda samo u ring s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot/Twitter

Prvo u kavez?

Naime, TMZ tvrdi kako je Tyson prihvatio borbu, pazite sada, s MMA legendom Titom Ortizom. Nekadašnji UFC-ov prvak ima 45 godina i također je u dobroj formi, a Ortiz je pozvao Tysona na meč u slobodnoj borbi.

"Ne znam što bih rekao, svatko tko je spreman pomoći u humanitarne svrhe, može me izazvati. Otvoren sam za sve opcije", poručio je Tyson Ortizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti kako Tyson trenira s MMA trenerom Rafaelom Cordeirom, koji je od njega u kratkom roku ponovo napravio zvijer. Dakle, ulazak u kavez ne čini se tako nerealnom opcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo