Apsolutna senzacija! Legendarni Irokez se vraća u ring?

Nakon 14 godina pauze Željko Mavrović je pred povratkom u ring.

2.12.2012.
14:43
VOYO logo

Željko Mavrović se vraća boksu? Legendarni hrvatski sportaš morat će opet navući rukavice i egzistenciju rješavati šakama. Naime, 43-godišnjem Mavroviću baš i ne ide na poslovnom planu, privatni biznis proteklih godina je potonuo.

"Ne namjeravam se vratiti, ali kada bi došao ozbiljan poziv iz Njemačke, možda bih razmislio", rekao je nekidan Mavrović i dodao: "Za sada mi je jedini cilj pobijediti svoje tijelo. Želim biti moćan kao nekada i vratiti osjećaj koji sam imao kada sam se borio za svjetsku titulu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A za svjetsku titulu se borio već davne 1998. godine i na bodove izgubio od Lennoxa Lewisa. Tada je Mavrović odustao od profesionalnog boksa i okrenuo se drugim stvarima u životu. Prije toga je ostvario veliki niz od čak 27 uzastopnih pobjeda i umirovio se s omjerom 27:1. No, kriza ga je očito natjerala da se vrati u ring. Kako piše Jutarnji list, Mavrović već ozbiljnije trenira godinu dana, dobio je desetak kila mišića i uskoro bi mogao biti spreman za neku borbu. Nedavno je i sparirao s našom velikom boksačkom nadom Filipom Hrgovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 43 na leđima i nije prestar. Evander Holyfield je, primjerice, lani odradio borbu protiv Danca Briana Nielsena, dok se preklani borio protiv Francoisa Bothe koji je Mavrovićev vršnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike