LEGENDARNI UFC-OV BORAC PRETRPIO BRUTALAN NOKAUT: / Jedan od najvećih nakon teškog poraza odlučio otići u mirovinu

Image
Foto: Profimedia

Silva je otišao u mirovinu u 46. godini života s 34 pobjede i 11 poraza s tim da je većinu poraza nanizao nakon 2013. godine

1.11.2020.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najvećih MMA boraca i UFC-ovih vojnika svih vremena, Brazilac Anderson SIlva, okončao je borilačku karijeru teškim porazom od Uriaha Halla na UFC-ovoj priredbi u Las Vegasu. Hall ga je brutalno nokautirao u četvrtoj rundi i poslao ga u mirovinu.

U prve dvije runde borci su bili podjednako dobri i čak je Silva bio bolji u prvoj rundi. Hallu je bodovno pripala druga runda, ali bili su tu negdje, no, u trećoj rundi uslijedio je pakao za Silvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Brazilian fighter Anderson Silva reacts inside the octagon after injuring his knee during the fight against US fighter Jared Cannonier at their men's middleweight bout at the Ultimate Fighting Championship 237 event (UFC 237) at Jeunesse Arena in Rio de Janeiro on May 11, 2019.,Image: 432590273, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Uništio ga u nekoliko sekundi

Hall je dodao gas i namirisao je da se Silva malo potrošio pa su počeli sijevati sve jači udarci i konkretniji napadi. Svega deset sekundi prije isteka treće runde Hall je plasirao jedan jaki desni kroše i Silva je pao. Spasilo ga je zvono, ali posljedice su ostale jer u četvrtoj rundi nije dugo izdržao.

Hall ga je pogodio u bradu nakon samo minute u četvrtoj rundi i ovaj se samo srušio. Uslijedilo je klasično bombardiranje udarcima i sudac je morao prekinuti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Silva je otišao u mirovinu u 46. godini života s 34 pobjede i 11 poraza s tim da je većinu poraza nanizao nakon 2013. godine kada nakon sedmogodišnje dominacije konačno izgubio od Chrisa Weidmana. Držao je poraz srednje kategorije od 2006. godine sve do te kobne 2013. godine, a nakon toga je dodatno posrnuo i pao dva puta na dopinškom testu. Na koncu kada se uspio pribrati i stati u oktogon kako bi dostojanstveno završio karijeru, naletio je na Halla i doživio jedan od gorih nokauta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo