LEGENDA NAJAVILA RAT: / 'Nokautirat ću tog prevarantskog napucanog šu*ka i majmuna'

Image
Foto: AFP

Legendarni MMA borac Mark Hunt brutalno je popljuvao nizozemskog borca Alistaira Overeema.

3.3.2017.
8:00
AFP
VOYO logo

To je učinio uoči međusobne borbe koja će otvoriti dio programa priredbe u lasvegaškoj T- Mobile Areni pod nazivom UFC 209, koja će se održati ove subote. Novozelanđanin čvrste brade i gromovitog udarca rezire borce koji koriste steroide, a nakon što je saznao da je kompanija uoči njegove posljednje borbe na UFC-u 200 skrivala pozitivne nalaze Brocka Lesnara koji ga je porazio odlukom, Hunt je čak pokrenuo sudski postupak protiv UFC-a.

IRSKA PUBLIKA SVJEDOČILA SJAJNOM MMA EVENTU: Brutalni nokauti, neugodne ozljede i odlični potezi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se uzme u obzir da je Overeem 2012. pao na doping testu zbog povećane količine testosterona Hunt niti o Nizozemcu nema visoko mišljenje i želi mu se osvetiti za poraz iz 2009. u Japanu.

“Očekujem da ću nokautirati tog prevarantskog napucanog šu*ka” rekao je Hunt na Q&A-u, a njegove riječi prenosi Themaclife.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lagano je, da budem iskren. O njemu imam isto mišljenje kao i ostatku tih varalica na steroidima. Ne volim ih. Ne bi trebali biti ovdje. Stoga, bit će mi zadovoljstvo boriti se s nekim poput Alistaira, naročito u revanšu. Zadovoljstvo je samo moje", izjavio je Hunt i dodao:

“Na Overeema gledam isto kao i na Brocka Lesnara i ostatak tih prevarantskih klošara. Oni ne bi trebali biti ovdje. Trebaju se riješiti svih tih ‘luzera.’ Ne zaslužuju se boriti s najboljim borcima na svijetu. Ne rade ništa osim što se bodu iglama u guzicu. Uključute se (na UFC 209) da vidite kako ću nokautirati tog napucanog majmuna, i zatim idem dalje na idućeg protivnika. To će biti sjajna večer.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo