KRALJ TRASH TALKA POČEO BRUTALNO VRIJEĐATI FJODORA: / 'Ne pušim njegovu glumu, iza njegove glupave face skriva se ljudsko smeće'

Image
Foto: Screenshot

Chael Sonnen krenuo u - napad

17.5.2018.
10:26
Screenshot
VOYO logo

Čini se kako se MMA "kralj" trash talka Chael Sonnen (30-15-1 MMA, 2-1 BMMA) krenuo u - napad! Naime, čovjek koji je doslovno izmislio “trash talk”, kada govorimo o slobodnoj borbi, se očito neće suzdržavati niti kada je u pitanju tihi Fjodor Jemjeljanjenko (37-5 MMA, 1-1 BMMA), po mnogima najveći MMA borac svih vremena, čovjek koji je poznat po svojoj korektnosti i kao onaj koji se baš ne voli razbacivati riječima i glumiti "klauna".

Sonnen je u emisiji “The MMA Hour” kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam baš o čitavom tom poštovanju i tim stvarima. Meni se on čini kao jako korektan tip. Ne želim pokušati ga ovdje diskreditirati, ali sve to što on radi je gluma! Nastup, zar ne? Svi ti borci rade na svojoj predstavi, a on ju je pronašao. Pronašao je nešto malo u tom kao poštovanju protivnika i nekakvoj skromnosti koju glumi. Pokušava izgledati uvijek kao neki glupi patuljak kojeg intervjuira njegov prevoditelj, tu je i Snjeguljica negdje… Možda neki drugi to puše, ali ja nisam jedan od tih”, smatra Sonnen uspoređujući Fjodorov nastup s bajkom, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Sonnen Fjodora ne smatra niti skromnim, niti poštenim. Dapače, u prošlosti je više puta napadao "Posljednjeg imperatora" zbog mečeva u Prideu koje smatra namještenima. Sada je otišao korak dalje…

AMERIČKI GANGSTER POSLAO OPAKU PORUKU JEMJELJANJENKU: Posljednji imperator mu hladno spustio

“Nisam uopće impresioniran njegovom glumom i ne pušim je. Na kraju dana, iza tog malog glupavog pogleda na njegovom licu i te male kretenske ćelave glave je prljavi MMA borac. Baš kao što sam to i ja. Možda može prevariti neke druge i staviti tu masku na facu i pretvarati se: Da, ja vjerujem u boga, to je moja stvar, ja to predstavljam…”, dodao je Sonnen i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čovječe, ulaziš u čelični kavez, gol si i pokušavaš nekoga prebiti. Ti si smeće ljudsko, baš kao i ja!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Jemjeljanjenko je u svojoj posljednjoj borbi, za samo 48 sekundi, pobijedio ugledno MMA ime, Franka Mira (18-12 MMA, 0-1 BMMA). Sonnen je također bio prisutan borbi i uživo je popratio nastup svog sljedećeg protivnika.

"The American Gangster" odmah je po završetku glavne borbe ušao u kavez i odradio sučeljavanje s Rusom koji je ozbiljan kandidat za osvajanje Bellatorovog Grand Prixa u 42. godini života. Bila je to jedna od najzvučnijih Fjodorovih pobjeda u posljednjih nekoliko godina, ukupno šesta u zadnjih sedam nastupa. Također, nokaut nad Mirom Fjodoru je donio i prekid crnog niza od četiri uzastopna poraza u američkom kavezu Bellatoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo