repriza spektakla na pomolu / Kličko se vraća u ring? Joshua još nema protivnika za Wembley, a Ukrajinac je navodno zainteresiran...

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Kličko se sa svjetske boksačke scene povukao u travnju 2017. godine, no kako kaže menadžer Joshue, zainteresiran je za povratak

14.12.2018.
17:35
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Ukrajinac Vladimir Kličko, velikan teškaškog boksa, mogao bi se iz mirovine vratiti u ring, barem ako je vjerovati menadžeru Anthonyja Joshue Eddieju Hearneu. 

Kličko se sa svjetske boksačke scene povukao u travnju 2017. godine nakon što je doživio dva uzastopna poraza - prvo od Tysona Furyja a zatim i od Anthonyja Joshue. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony Joshua želi borbu s Deontayem Wilderom, no Wilder ne želi njega, a gotovo cijeli svijet iščekuje uzvrat spektakla Wilder - Fury, koja je u prvom izdanju završila neodlučenim ishodom.

No, kako tvrdi menadžer britanskog boksača, Joshuu itekako želi Vladimir Kličko. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želi se vratiti. Mislim da je poslao poruku Anthonyju i rekao mu da se želi vratiti i da se osjeća kao da može pobijediti svakog", rekao je Hearn. 

Iako je takav razvoj situacije malo vjerojatan, svemu u prilog ipak ide činjenica kako je Joshua zakazao borbu za 14. travnja na stadionu Wembley, no još uvijek ne zna tko će mu biti protivnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je najvjerojatniji rasplet onaj u kojem se Joshua bori s pobjednikom iz okršaja Dilliana Whytea i Derecka Chisore 22. prosinca. No, Joshua tu ne želi stati i želi uzeti sve pojaseve. 

"Wilder je ono što želimo. No to može biti Fury, mogu biti Whyte i Chisora, može biti Jarrell Miller. Ili pak Oleksandr Usyk. Sve je u igri", zaključio je Hearn. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike