KAOS NAKON BORBE ZA NASLOV: / 'Wilder nas je s 20-ak ljudi napao pred očima moje žene i djece'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
28.2.2017.
14:56
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prema pisanjima novinara TMZ-a koji je zakasnio na početak kaosa, u predvorju se dogodio obračun Wildera i njegove ekipe s timom još jednog poznatog boksača, Dominica Breazealea, koji je iste večeri na istom eventu u Birminghamu (Alabama) svladao Izua Ugonoha.

HRVAT PRETRPIO BRUTALAN NOKAUT: Rus ga sjajnim high-kickom poslao u svijet snova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TMZ piše kako je Wilder bio spreman za tučnjavu i nekoliko sati nakon svoje borbe protiv Geralda Washingtona. Do kaosa je došlo u predvorju hotela Westin koji se nalazi nasuprot dvorane u kojoj je Amerikanac boksao. TMZ je snimio video situacije na kojem se vidi sukobljene strane i kako "sijevaju" udarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, zahvalio bih se Bogu što smo ja i moj protivnik sinoćnju borbu završili neozljeđeni i sigurni. Kao drugo, želio bih ukazati na činjenicu da je Deontay Wilder s grupom od 20-ak ljudi, ničim izazvan, prošle noći napao moj tim i moju obitelj u predvorju. Trener i ja smo bili zaslijepljeni prljavim udarcima, a moj tim je također napadnut pred očima moje žene i djece. Ovaj kukavički napad nema mjesta u boksu i vjerujte mi da neće proći nekažnjeno”, opisao je Breazeale svoju verziju priče, dok se na onu Wilderovu još uvijek čeka.

Vrijedi spomenuti kako je policija prekinula sukob koji se raširio i na parkiralište ispred hotela, ali niti Wilder niti Breazeale nisu uhićeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo