Seksi ljepotica napustila Hrvatsku: 'Ponude pršte sa svih strana'

Josipa Cvit otišla je u 'bili svit', MMA ligu napustila je prva seksi ring djevojka! Cure, sve zainteresirane, počinje potraga za sljedećom ring djevojkom Hrvatske MMA lige.

8.4.2013.
16:49
VOYO logo

Dobar glas se daleko čuje, a lijepo lice otvara sva vrata. Naša ljupka ring djevojka Josipa Cvit trenutno drma modnom scenom egzotičnog Istanbula.

Sama kaže da joj se uspjeh u svijetu modelinga dogodio strelovito brzo, a kako i ne bi kada su njezine seksi fotografije u ulozi ring djevojke Hrvatske MMA lige, za koje je bio zaslužan Viktor Drago, obišle cijelu regiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje radim za Ace models. Došla sam preko Midikena i Fashion Glam RnR-a. Ponude pršte sa svih strana, trenutno imam par snimanja. Jedno je za editorijal, a drugo za reklamu, ali još ne smijem reći o čemu se točno radi. Istanbul je stvarno poseban grad, ima neku svoju specifičnu dinamiku", ispričala je Josipa.

Sretni smo da je našoj lijepoj Cvit krenulo u modnom svijetu, no MMA publici će nedostajati u Ciboni. Josipa se od uloge hrvatske MMA djevojke oprostila riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suradnja s Only Men Stuff- om jednostavno je bila super, opuštena i bez forsiranja ičega. Uvijek smo se uspjeli sve dogovoriti na jedan prijateljski način i čast mi je da sam upoznala ekipu koja stoji iza cijelog projekta Hrvatske MMA lige. Same borbu su mi bile jako zanimljive i bilo bi mi drago kada bi ljudi shvatili da slobodna borba nije nasilje već sport. I to jedan od najtežih sportova današnjice. Super mi je bilo vidjeti trenere i borce iz suprotstavljenih timova kako se druže i zezaju u svlačionicama. Pozdravljam sve borce Hrvatske MMA lige, organizaciju, ekipu, trenere, kamermane, fotografe i komentatore. Zahvaljujem se publici Cibone koja me svojim pljeskom podupirala u mojim prvim koracima u ulozi ring djevojke!"

Sada kada je lijepa Josip otišla u bijeli svijet, počinje potraga za sljedećom ring djevojkom Hrvatske MMA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo