JOSHUA NIKAKO NE ŽELI DOĆI U HRVATSKU IAKO SU UVJETI SJAJNI: / Ovo je potpuno raskrinkalo jednog od najboljih boksača svijeta

Image
Foto: Profimedia

Osvrnuo se Gocev i na nastup Joshue u kojem je od Ruiza izgubio sve svoje pojaseve

4.7.2020.
10:22
Profimedia
VOYO logo

Anthony Joshua mora se uskoro boriti. Njegov protivnik je bugarski boksač Kubrat Pulev, no koronakriza poremetila je planove vrhunskih boksača.

Datum borbe se ne zna, no ono što je svima zanimljivije je mjesto na kojem će se borba održati. Na opće iznenađenje, Arena u Puli ušla je kao prvi izbor izvan Velike Britanije. Pulev i njegov tim oduševljeni su idejom da se borba održi u Hrvatskoj, no Joshua i njegov promotor Eddie Hearn voljeli bi izbjeći taj scenarij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše britanski Mirror, Joshui se ideja borbe izvan Velike Britanije uopće ne sviđa, a najbolje je situaciju objasnio jedan od članova bugarskog tima.

Image
PAO DOGOVOR OKO BOKSAČKOG SPEKTAKLA GODINE: /

Objavljeno kad Fury i Wilder ulaze u ring

Image
PAO DOGOVOR OKO BOKSAČKOG SPEKTAKLA GODINE: /

Objavljeno kad Fury i Wilder ulaze u ring

'Bježao je od smiješno debelog lika'

"Potrudili smo se naći alternativno mjesto na kojem bi se održala borba. Hrvatska nam je izašla ususret sa sjajnom ponudom, ali vidim da Joshua od prvog dana oklijeva. Mislim da se on ne bi borio nigdje osim u svom domu, u Velikoj Britaniji ili Londonu. Poštujem prvaka, ali mislim da se muči s činjenicom da se nije dobro borio "na gostovanjima". Izgubio je meč u New Yorku i onda se mučio u Saudijskoj Arabiji", rekao je Pulevljev kopromotor Ivajlo Gocev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Gocev i na nastup Joshue u kojem je od Ruiza izgubio sve svoje pojaseve.

"Bio je zbunjen, njegove slabosti su otkrivene, bio je gotov. A u revanšu je bježao od tipa koji je smiješno debeo. Bio je opsjednut time da mu uvjeti budu savršeni. On jednostavno mora biti doma sa svojom publikom", zaključio je Gocev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo