JOSHUA NEOČEKIVANIM POTEZOM ZAPANJIO BOKSAČKI SVIJET: / Poslao zanimljivu ponudu Furyju, bivši prvak odgovorio mu u svom stilu

Image
Foto: Profimedia

Britanac na taj način želi što prije ostvariti svoj cilj

17.12.2019.
19:26
Profimedia
VOYO logo

Svjetski boksački prvak po WBA, IBF, WBO i IBO verzijama, AnthonyJoshua, iznenadio je u utorak javnost nakon što je ponudio Tysonu Furyju da mu pomogne oko priprema za meč s Deontayem Wilderom, koji je na rasporedu 22. veljače.

"Fury, ako me trebaš, ako samo ti potreban za sparing doći ću u Ameriku kako bih ti pomogao da budeš spreman za Wildera", poručio je Joshua te je najavio da će se boriti jednog dana, ali je i otkrio da su sparirali kao klinci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih se boriti s njim jer mislim će se Fury prije boriti sa mnom nego s Wilder", dodao je i tako otkrio koji je zapravo njegov cilj. Što prije organizirati borbu za ujedinjenje svih pojaseva. Fury se potom oglasio na Instagramu.

Zaželio mu dobrodošlicu

"Sad sam pogledao njegov video u kojem je rekao da bi me volio posjetiti u kampu i da ću se ja s njim prije boriti nego Wilder. To je sigurno. Kada pobijedim Wildera borit ću se s tobom AJ. Nema problema. I volio bih te imati u svom kampu. Stvarno bih te volio vidjeti tu i da pošteno prebijem Wildera. Nadam se da si to mislio jer bih to volio. Hvala puno i čestitam ti za pobjedu u posljednjem meču", poručio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua se, inače, požalio zbog nemogućnosti da se organizira njegova borba s Wilderom za ujedinjenje svih pet pojaseva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek me zbunjuje zašto je to tkao teško. To je čovjek s kojim se trebam boriti kako bih osvojio posljednji pojas i tako pokorio diviziju što mi je bio cilj od prvog dana. Kada bude spreman čekam ga. Ja imam četiri pojasa, on jedan tako da mi je potreban još taj jedan", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo