'JESU LI HAJDUKOVCI DOBRODOŠLI U BK DINAMO?': / Mavrović dao zanimljiv odgovor na ovo pitanje

Image

Jučer je u prostorijama BK Gladijator svečano predstavljen novi sportski kolektiv u gradu Zagrebu, boksački klub Dinamo.

16.11.2016.
9:03
VOYO logo

Na predstavljanju su bili prisutni bivši hrvatski boksač, proslavljena legenda Željko Mavrović i predsjednik MNK Futsal Dinamo Matija Đulvat, kao i brojni sportski zaljubljenici i pripadnici navijačke grupe Bad Blue Boys koji su u suradnji s BK Gladijator i pokrenuli ovu novu sjajnu sportsku priču u glavnom gradu Hrvatske.

Mavrović je nakon presice za vrijeme davanja izjave o novom boksačkom klubu u Zagrebu, od strane novinara dobio interesantno pitanje za odgovoriti. To je pitanje bilo postavljeno u šali, a glasilo je "jesu li navijači Hajduka dobrodošli u BK Dinamo"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAVROVIĆ NA PREDSTAVLJANJU NOVOG DINAMA: Zagreb dobio još jednu sjajnu sportsku priču

'Dajmo priliku da se Boysi i Torcida nađu u boksačkoj dvorani'

Mavrović se nije dao smesti, samo se nasmijao i dao zanimljiv odgovor.

"Ajmo napraviti jedan navijački performans. Ajmo dati priliku da se Boysi i Torcida nađu u boksačkoj dvorani. Jedan po jedan, po kategorijama, po kilaži, u rukavicama... Ne može se ništa strašno loše dogoditi nikome. Može netko dobiti batina, može netko zaraditi šljivu na oku, razbijen nos. To se može dogoditi. Da li je to neka strašna stvar u životu, ja ne vidim da je. Mislim da bi to bilo jedno sjajno otkriće, mislim da bi nakon toga puno prije zagrlili jedni druge, otišli zajedno na pivo i imali puno više iskustva", kazao je Mavrović, a dao je odgovor i na pitanje "tko je jači, on ili Dinamo"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Dinamo je institucija, a institucije su uvijek iznad pojedinca'

"Haha, ja kao osoba? Ma ne, Dinamo je institucija, a institucije su uvijek iznad pojedinca. Postoji puno jakih i moćnih ljudi, a institucije su institucije. A Dinamo je jedna moćna institucija, jedna prava institucija koja okuplja prave ljude i nema dvojbe, Dinamo je super klub".

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo