JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH BORACA DANAŠNJICE POKLONIO SE CRO COPU: / Objavljen je genijalni video neuništivog Hrvata

Image
Foto: AFP

Yoel Romero poklonio se Mirku Filipoviću

5.2.2019.
16:30
AFP
VOYO logo

Na službenom Facebook profilu poznatog UFC borca u srednjoj kategoriji s Kube Yoela Božjeg vojnika Romera (13-3-0) osvanuo je video Mirka Cro Cop Filipovića u trajanju od 4.19, u kojem se mogu vidjeti njegovi spektakularni nokauti i potezi kojima je rušio protivnike u K1.

Image
STRAŠNI TRENUCI JEDNOG OD NAJBRUTALNIJIH BORACA DANAŠNJICE: /

On je prava noćna mora! Ostavlja protivnike u krvi

Image
STRAŠNI TRENUCI JEDNOG OD NAJBRUTALNIJIH BORACA DANAŠNJICE: /

On je prava noćna mora! Ostavlja protivnike u krvi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenuci iz policijskih dana sjajno usklađeni s borilačkim uspjesima

Uz spomenuto, u videu se mogu vidjeti i detalji iz doba kad je Mirko bio pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, najelitnije policijske postrojbe i, uz BSD (Bojna za specijalna djelovanja), nešto najbolje što hrvatske oružane snage u globalu i imaju. Pa tako u kompilaciji legendarni i neuništivi hrvatski borac puca iz oružja, trenutke iz policijskih dana koji su sjajno usklađeni s njegovim borilačkim uspjesima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

High-kick kojim je srušio Hunta

Što se tiče njegovih high-kickova, izdvojeno je rušenje, između ostalog, i slavnog novozelandskog udarača čelične brade Marka Hunta. Inače, Romero je ugledno borilačko ime, prava UFC zvijezda. Prava je “životinja” u kavezu i spada u red jednih od najbrutalnijih boraca današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romero je prava noćna mora

Bivši je svjetski prvak u hrvanju te ima srebro s Olimpijskih igara. Specijalnost mu je parter, a njegovi najopasniji udarci su oni leteći s kojima svoje protivnike uništava. Svoje protivnike zna ostaviti u krvi, što njega itekako imponira, uostalom, kao i svaka pobjeda. Borilački fanovi slažu se kako je Yoel Romero prava noćna mora za bilo kojeg borca u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima i onih koji se s njim nikad ne bi potukli u nekoj barskoj tučnjavi, nego bi ga u takvoj situaciji imali na svojoj strani. Također, neki smatraju kako je Kubanac pun stereoida i da, u biti, odatle crpi svoju snagu kojom razara suparnike. Međutim, to su samo priče...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romero debitirao u Strikeforceu s 34 godine

Prve četiri borbe odradio je u Europi, a onda ga je potpisao Strikeforce, podružnicu UFC-a. U debiju, s 34 godine na leđima, upisao je poraz od Rafaela Cavalcantea, a onda je uslijedio niz od osam impresivnih pobjeda, koji mu je u 9. lipnja 2018., u 41. godini života, osigurao borbu za titulu s aktualnim prvakom Robertom Whittakerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubio borbu za naslov od Whittakera

Romero je dobio prve dvije runde, a onda je neobjašnjivo pao i izgubio iduće tri, nakon čega su suci Whittakera jednoglasno proglasili privremenim prvakom srednje kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romero ušao je u MMA svijet s već navršenom 31 godinom, što je itekako kasno za profesionalno bavljenje ovim sportom. Međutim, on je taj nedostatak kompenzirao svojim znanjem i talentom, kao i snagom koju posjeduje te je postao jedan od TOP contendera u poluteškoj i srednjoj kategoriji.

Cijeni Mirka Filipovića

Točnije, od 26. srpnja 2018. Romero je na prvom mjestu izazivača srednje divizije. Sve u svemu, radi se o zastrašujućem borcu koji cijeni Mirka Filipovića i njegovo nasljeđe u borilačkom svijetu, koje je uistinu veliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo