I SLUŽBENO JE OTKAZAN UFC EVENT U DUBLINU ZAKAZAN ZA KOLOVOZ: / Odluka tamošnje Vlade i sva ograničenja su jasna

Image
Foto: Profimedia

Potvrda ove odluke stigla je u srijedu preko UFC-ovih društvenih kanala

25.6.2020.
8:19
Profimedia
VOYO logo

Ništa od UFC spektakla u Dublinu. Elitna organizacija slobodne borbe i službeno otkazao priredbu koja se 15. kolovoza trebala održati u dublinskoj 3Areni, prenosi Sportsskeeda.com.

Potvrda ove odluke stigla je u srijedu preko UFC-ovih društvenih kanala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrda ove odluke stigla je u srijedu preko UFC-ovih društvenih kanala. Kao objašnjenje navodi se odluka tamošnje Vlade i sva ograničenja po pitanju javnih okupljanja utjecala na ovakav rasplet, odnosno restrikcije za istu glede koronavirusa. UFC je usput i obećao da će se u Dublin s eventom vratiti u skorijoj budućnosti, no ne zna se trenutno sada kad bi to moglo biti...

Početkom godine, Ultimate Fighting Championship najavio je da se vraća u Republiku Irsku, jer se Dublin spremao ugostiti UFC događaj na kojem će sudjelovati neki od najboljih boraca promocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je trebao biti četvrti dolazak najbolje svjetske MMA promocije u glavni grad Irske

Prva izvješća sugerirala su da će događaj predvoditi borci Darren Till i bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji, Robert Whittaker, u nečemu što je trebala biti iznimno zanimljiva borba, pogotovo pred strastvenom irskom navijačkom bazom MMA kojoj je ljubav prema ovom sportu usadio veliki Conor McGregor.

Spomenimo i da je ovo trebao biti četvrti dolazak najbolje svjetske MMA promocije u glavni grad Irske, odnosno prvi od listopada 2015. godine kada su UFC Fight Night 76 u 3Areni predvodili Louis Smolka i Paddy Holohan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Irskoj su trenutno zabranjena javna okupljanja koja broje više od 5.000 ljudi, a popuštanje te mjere očekuje se najranije tamo negdje sredinom rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo