KLIČKO I FURY NALJUTILI HRVATA: / Dođe mi da ih prebijem! Odjednom!

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Tyson Fury je novi boksački kralj, skinuo je s trona Vladimira Klička. Ukrajinac je nakon 11 godina izgubio borbu, a taj meč je komentirao i naš najbolji boksač Filip Hrgović.

29.11.2015.
13:26
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

"Niti u najgorim snovima nisam vjerovao u ovakav rasplet. Ja sam u nokautu. Nisam vjerovao da Fury može pobjediti Klička, barem ne na ovakav način. Ne razumijem zašto je Kličko ovako boksao. Fury ima mnogo rupa i to je Kličko trebao kazniti, trebao ga je nokautirati u prvim rundama", ocjenio je europski amaterski prvak Hrgović i za kraj se i malo našalio:

"Kada sam pogledao ovaj meč, dođe mi da odmah odem u profesionalce. I da prebijem i jednog i drugog. Odjednom!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stvari stoje, na Filipov odlazak u profesionalce nećemo morati predugo čekati, ali onda će trebati uz dosta muke dokazati svoje riječi. Želimo mu svu sreću...

"Sjajno sam boksao, ali mogu bolje od toga. Ovo nije sve što imam. To je bilo oko 60 posto mog arsenala koji ću pokazati u sljedećoj borbi. Bit će to nešto više. Nije ovo bilo veliko iznenađenje. Bilo bi tako da je pobjedio netko tko nije imao šanse. Tysonu Furyju je suđeno da bude teškaški prvak svijeta. Uvijek sam znao da ću biti prvak svijeta, to mi je sudbina. Pitajte bilo kojeg člana moje obitelji, uvijek sam znao.", rekao je Fury i kako donosi Fightsite najavio revanš: "Ja sam borac, prihvaćam sve izazivače. Volio bih ovo ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo