HRVAT SPEKTAKULARNO NOKAUTIRAO PROTIVNIKA: / Je li Cro Cop dobio svog nasljednika? 'Vjerujem da će biti prvak'

Image
Foto: PIXSELL7Screenshot

Hrvatski MMA borac Robert Soldić jučer je u Newport Centru u Walesu brutalno nokautirao Velšanina Lewisa Longa.

15.10.2017.
18:34
PIXSELL7Screenshot
VOYO logo

Dogodilo se to na uglednoj europskoj MMA promociji "Cage Warriors 87", 4:22 prije kraja prve runde. Soldić je do nokauta došao nakon manje od jedne minute borbe, u prvoj minuti. Nije se Hrvat stigao niti uznojiti.

Soldić je pokušao plasorati jedan lijevi direkt, ali Long je to eskivirao i krenuo u rušenje. Nije mu uspjelo, odličan rad nogu izvukao je Soldića u toj situaciji koji se odmaknuo od svog protivnika i pogodio ga strašnim lijevim high-kickom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRESTOVAC NAGRAĐEN ZBOG SVOG BRUTALNOG NOKAUTA: Poznata organizacija poklonila se Zagrepčaninu

King se samo srušio, borba je bila gotova. Sudac je vidio da je domaći borac onesposobljen i borba je bila gotova, a Soldić je mogao početi slaviti najveću pobjedu svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam ovdje da osvojim pojas. Imam već dva, ali želim i ovaj. Boriti ću se bilo gdje protiv bilo koga. Moj je skor 11-2, no moja oba poraza su odlukama u kojima sam pokraden, jednom u Rusiji, jednom u Crnoj Gori. Tako da, moj profesionalni skor je 13-0, ja sam jedna viša liga od ovog”, rekao je Roberto odmah nakon borbe. Vrijedi spomenuti kako je Soldić još jednom do kaveza došao sa svojom kombiniranom zastavom Hrvatske i Bih, a u pratnji su mu bili trener i menadžer Ivan Dijaković te UFC borac Damir Hadžović, javlja Fight Site. Bila je ovo prva Robertova borba u Cage Warriorsima i odmah pobjeda, na ovakav način, u glavnoj borbi.

Ugledni borilački portal MMAfighting također izvještava o high-kicku Roberta Soldića koji je "zapanjio publiku u dvorani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"'Odmah sam rekao Cro Cop, jer to je bio njegov udarac. Ovo je bilo upravo to, izvedba strpljivog borca koji je doveo svog suparnika do tog čina. Odmah nakon borbe je skočio na kavez, gledao u mene i počeo vikati kako će biti prvak i ja mu vjerujem! Jedva čekam vidjeti napredak ovog momka, nevjerojatno je uzbudljiv u kavezu'', rekao je jedan od najpopularnijih MMA analitičara na svijetu Dan Hardy čije riječi prenosi MMAfighting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo