'HRGOVIĆ SABOTIRA MEČ, NITKO NAM SE NIJE OBRATIO S IKAKVIM PONUDAMA': / Babić i Hrgović u fokusu su engleske javnosti

Image
Foto: Facebook: Alen Babić

Alen Babić otvoreno o Hrgoviću

19.11.2020.
8:30
Facebook: Alen Babić
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih boksača Alen Babić dao je intervju Sky Sportu u kojem je govorio o Filipu Hrgoviću. Jasno, njihovo rivalstvo i napredak u svjetskoj teškaškoj konkurenciji (Hrga ima skor 12-0, Babić 5-0), kao i Babićev subotnji šesti profesionalni meč protiv Toma Littlea u Londonu, razlog su tomu.

Nisse Sauerland sve priznao

Vrhunac je trebao biti revanš Dilliana Whytea i Aleksandra Povetkina, ali on je odgođen zbog bolesti Rusa, pa će šlagerska borba biti ConorBenn - SebastianFormella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipov ko-promotor Nisse Sauerland priznao je za Sky Sports da je postojala opcija borbe Hrgovića i Babića. To je ono što Babić žarko želi. Vjerujemo da ni Filip ne bi imao ništa protiv.

"Razmatrali smo tu borbu, krenuli ispitivati teren, a onda je odjednom sve zamrlo. Sad ćemo se fokusirati na Michaela Huntera ili Zhileija Zhanga ili bilo koga tko je visoko rangiran. To nam je cilj - rekao je Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Babić je ljutito odgovorio:

"Nitko se ni meni ni mojim menadžerima nije obratio s bilo kakvim ponudama. Prvi put da čujem da s Hrgovićeve strane postoji interes za našu borbu. Ako želi borbu sa mnom, može, nema problema. Oboje smo iz male zemlje i to bi moglo natjerati tisuće djece da se bave boksom u Hrvatskoj, ali samo sabotira meč. Kaže da je najbolji na svijetu i slično, ali nije se borio ni protiv koga ozbiljnog. Do sada je imao užasnu profesionalnu karijeru, kad pogledate njegove protivnike", kazao je Babić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da je Hrgović dobar boksač, ali nikada mi nije pokazivao poštovanje. Bio sam mu glavni sparing partner, radio sam noćne smjene i onda idem u sparing s Hrgovićem. Nikad mi nije rekao hvala. On je obični nasilnik. Ima puno novca, a ja nemam ništa, ali ostavit ću sve u ringu. Tamo ću se sigurno naći s Hrgom".

'Iskreno, razgovarao sam s Filipom o tome'

Sauerland je također ranije otkrio da Hrgović očekuje da će Babićev nepobjedivi rekord okončati Little.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, razgovarao sam s Filipom o tome. On zapravo ne razumije u čemu su problemi Alena Babića s njim, osim što pokušava iskoristiti njegovo ime za oglašavanje i stvaranje rivalstva", izjavio je Sauerland.

"I Filip i ja dajemo napojnice Tomu Littleu za sve što napravi. Čuo sam da jako vrijedno trenira za ovu borbu i ako odradi trening kamp kako spada, ​​mogao bih ga vidjeti kako uzrokuje gospodinu Savageu nekoliko problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo